Tirsdag aften er det tid til et tidligt topopgør, når Metal Ligaens nummer 1 og 2 tørner sammen i Bitcoin Arena. Begge hold er ubesejret i øjeblikket, og der er lagt i ovnen til en god kamp i Rungsted.

Tirsdag aften er der lagt op til topbrag, når Aalborg Pirates tager til Bitcoin Arena for at spille mod Rungsted Seier Capital. Begge hold har lagt ud med sejre i deres første tre kampe, og dermed vil et af holdene for første gang i denne sæson tabe en kamp i Metal Ligaen.

Rungsted kommer til kampen med 8 point efter sejre over Esbjerg Energy efter straffeslag, samt Herning og Herlev i ordinær spilletid. Rungsted har været uden deres 1. målmand i de seneste par kampe, hvilket Pirates må forsøge at udnytte, hvis han heller ikke er klar til denne kamp.
Rungsted giver hjemmebanedebut til NHL-spilleren, Patrick Russell, der spillede i fredags på udebane mod Herlev, men stadig mangler lidt kampform, men giver en del rutine til Rungsteds offensiv.

Pirates står noteret for 7 point efter sejre over Odense Bulldogs i overtid, SønderjyskE i ordinær tid og senest Frederikshavn White Hawks efter straffeslag. Pirates har spillet godt i perioder af kampene og været dominerende, men en udebane i Rungsted er ikke et sjovt sted at spille.

Senest mod Frederikshavn var Pirates uden Lasse Bo Knudsen (back) og Thomas Spelling (forward), hvor der stadig blev givet spilletid til alle fire kæder, og der blev arbejdet godt fra alle. Man havde rimelig kontrol, men der var stadig nogle ting i egen zone, der skal rettes, hvis man skal have sejren med hjem fra Rungsted.

Der er kampstart kl. 19.00 i Bitcoin Arena, og kampen kan følges via liveopdatering på Metal Ligaens hjemmeside.


Pirates tog sikker sejr i Rungsted Vinderne af præmierne fra "Den Aflyste Finale" blev udtrukket fredag aften