Lørdag eftermiddag kommer Rødovre Mighty Bulls på besøg i Gigantium, hvor man skal have vendt skuden, så man kommer tilbage på sejrssporet efter tre nederlag i træk - senest på hjemmebane mod Herlev Eagles.

Lørdag eftermiddag skal Pirates tilbage på sporet, når Rødovre Mighty Bulls, der ligger på sidstepladsen, kommer på besøg i Gigantium Isarena. Skuden skal tilbage på ret kurs efter tre nederlag i træk, hvor spillet dog heller ikke har været godt. Hvis der var kommet point på kontoen i nogle af de kampe, så havde det næsten været tyveri eller pirateri, som man vil.

Spillet har ikke fungeret på det seneste, hvor man har spillet alt for sløset i egen zone med store chancer til modstanderne til følge. Eneste grund til, at det ikke er blevet til større nederlag, har været storspil af George Sørensen i målet, der har lavet flere store redninger i kampene.
Senest blev det til et nederlag på 1-2 på hjemmebane mod Herlev Eagles, hvor Pirates ellers var foran med 1-0 efter 2. periode efter et flot mål fra Anders Koch, men personlige fejl kostede point, og mod slutningen af kampen ville pucken ikke hoppe Pirates' vej.

Tidligere på sæsonen spillede vi mod Rødovre Mighty Bulls på udebane, hvor det blev til en storsejr på 1-9 i Rødovre Centrum Arena, hvor Rødovre faldt helt sammen i 3. periode, hvor Pirates lukkede kampen med fem hurtige mål, heriblandt et hattrick af Tobias Ladehoff.
Selvom det blev til en storsejr, så var det ikke en stor kamp af Pirates, hvor Rødovre havde gode muligheder i 1. periode, og en jævnbyrdig midterst periode, mens Rødovre faldt sammen i de sidste tyve minutter.

Hos Rødovre Mighty Bulls spiller Jonathan Brinkman, der sidste sæson spillede i Aalborg Pirates, så det bliver en spændende kamp for ham at opleve Gigantium som udebane for første gang i karrieren.

Senest var Pirates uden forward Kirill Kabanov, Emil Marcussen og Mikkel Højbjerg, mens forward Jonas Jakobsen udgik senest efter et uheld ved banden. Der er ikke noget nyt omkring disse spilleres tilstand i forhold til deltagelse i kampen.

Der er kampstart kl. 15.00 i Gigantium. Der er stadig billetter til salg, så kom og vis drengene Jeres støtte, så der kan komme point på kontoen. Det er nu, at drengene har brug for Jeres støtte.

Pirates tilbage på sejrssporet mod Rødovre VIDEO: Se målene fra Aalborg mod Herlev