Fredag aften spiller Aalborg Pirates den sidste træningskamp inden, at det går løs i Metal Ligaen næste fredag. Turen går til det vestjyske, hvor der er kampstart kl. 19.00.

I aften spiller Aalborg Pirates den sidste træningskamp op til sæsonen, der starter på næste fredag på hjemmebane mod Odense Bulldogs for Pirates' vedkommende.

Sidste weekend var Pirates på en tur til Köln, hvor modstanderen var DEL-holdet, Kölner Haie, som Pirates tabte med 1-3 til, mens det blev til en storsejr på 8-2, da man, dagen efter, spillede mod Löwen Frankfurt fra den næstbedste tyske række.
Det har været et par kampe, der har givet god gejst på holdet, og man kunne se, hvordan spillerne var klar til at kæmpe for hinanden, selvom det kun var træningskampe. Der blev blokeret skud i god stil, og man fik også trænet en del powerplay mod Frankfurt, mens der også kom et par mål i undertal.

Til de to kampe har man spillet med næsten stærkeste opstilling, hvor det kun har været uden kaptajn Julian Jakobsen, der er med landsholdet til OL-kvalifikation i Norge. Der er ikke nogen meldinger omkring skader eller andre fravær til aftenens kamp i Esbjerg, så det bliver en god test, hvor man kan se lidt af, hvordan man står i styrkeforholdet til Esbjerg, der var den onde ånd i grundspillet sidste sæson, men de blev besejret i slutspillet.

AFtenens modstander er som sagt Esbjerg Energy, der har haft lidt blandede resultater i opstarten, men det har ikke været resultaterne, som man har fokuseret på, men spillet derimod. Fra Esbjerg Energy har Pirates også hentet Anders Koch, hvor det vil være en speciel oplevelse for ham at komme tilbage for en aften.

Der er kampstart kl. 19.00 i det vestjyske.


Pirates sejrede i tæt kamp i Esbjerg STREAM: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates