Fredag aften kommer Odense Bulldogs på besøg i Bentax Isarena. Tidligere på for-sæsonen sejrede Pirates med 5-1 i Odense, og det resultat skal gerne gentage sig til denne kamp. Der er kampstart kl. 19.30.

Sidste træningskamp op til den nye sæson spilles fredag aften, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg i Bentax Isarena. Tidligere på for-sæsonen var Pirates på besøg i Odense, hvor det lykkedes at hente en sejr på 5-1 med hjem til det nordjyske. I forhold til den kamp, så har Pirats fået Julian Jakobsen og Martin Lefebvre ind på holdkortet.

Næste fredag, 18. september, starter sæsonen op igen, hvor Pirates starter på hjemmebane mod netop Odense Bulldogs, så det kan blive en god rettesnor for den kamp.
Det ser ud til, at Odense gerne vil spille fysisk ishockey med mange tacklinger, men sidder skøjteløbet præcist, så vil Pirates kunne skøjte væk fra tacklingerne.

Pirates sejrede senest med 5-2 over lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks, hvor Pirates scorede tre gange i powerplay, selvom Pirates ikke spillede så godt i powerplay i store dele af kampen.

Til kampen mod Odense Bulldogs stiller Pirates i samme opstilling, som man gjorde til kampen mod Frederikshavn, hvilket betyder, at Thomas Spelling stadig er ude. Der var god kemi i de andre kæder, hvor Jonathan Brinkman var gledet ind i en kæde med Pierre-Olivier Morin og Josh MacDonald.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena, og der vil komme livestream af kampen. Linket hertil vil blive lagt op siden, når det er oprettet.


Sejr i sidste træningskamp Information om billetsalg til træningskampen på fredag mod Odense Bulldogs