Det er sidste kamp inden weekendes Final4, der spilles i Bentax Isarena, fredag og lørdag. Modstanderen er Rødovre, der har drillet lidt, men det har primært været i kampe på Sjælland.

Sidste kamp inden weekendens Final4, der skal spilles her i Bentax Isarena. Modstanderen er Rødovre, der har været en lille drillepind for Pirates tidligere på sæsonen, omend det primært har været kampene i på Sjælland, der har givet anledning til grå hår.
Man har spillet fire kampe mod Rødovre i denne sæson, og det er endt med fire hjemmesejre efter ordinær tid. Man skal to år tilbage for at finde Rødovres seneste sejr i Aalborg - faktisk på samme dato sejrede Rødovre med 1-2. Det er også Rødovres eneste sejr i de seneste 12 møder i Aalborg.

Rødovre spillede søndag eftermiddag på hjemmebane mod SønderjyskE, der måtte stille med sin 3. målmand til kampen. Rødovre kom foran, men SønderjyskE vendte kampen lidt på hovedet og var foran et par gange, inden Rødovre sejrede i overtiden. Det må have givet lidt moral til Rødovre, der snart er matematisk sikret til slutspillet, selvom Odense er begyndt at røre på sig.

Mod Esbjerg scorede man årets første mål i powerplay, da det var blevet til syv kampe i streg uden mål i overtal. Det var Tim Davison, der blev helten, der sendte powerplaymålet i nettet.
Forhåbentligt kan det være med til at give noget selvtillid til powerplay, hvor Pirates var meget stærke i starten af sæsonen.

Senest i Esbjerg var Pirates uden Victor Panelin-Borg, Sebastian Bergholt, Marcus Pedersen, Felix Scheel og Julian Jakobsen, men de spillere, der var afsted kæmpede bravt for logoet på trøjen og sikrede en sejr i overtid.
Det vides endnu ikke, om de skadede spillere er klar til kampen mod Rødovre. Det vides ligeledes heller ikke, om nyankomne Martin Lefebvre er klar til kampen.

Støt drengene til sejr, så de kan få det bedste afsæt til Final i weekenden, hvor der venter en kamp mod lokalrivalerne, Frederikshavn White Hawks.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls MARTIN LEFEBVRE TILBAGE I AALBORG