Fredag eftermiddag kan serien blive afgjort, hvis Pirates sejrer i den 4. kvartfinale. Pirates har haft det svært i Herlev i denne sæson, hvor det har været tætte kampe, hvor det dog har været Pirates, der har vundet kampen i sidste ende.

Fredag eftermiddag kan Pirates booke en plads i semifinalen, hvis de besejrer Herlev i det 4. opgør i serien. Pirates har vundet de første tre kampe i serien, hvor kampene på hjemmebane har været overlegne, hvis man kun kigger på resultatet, men begge gange har man vundet efter en stærk 3. periode, hvor man har lukket ned for Herlev og udnyttet de muligheder, som man har fået.

Tirsdag aften blev en situation omkring Pirates' bænk meget afgørende for kampens resultat. Ulrich Linnet var blevet tacklet i banden af Sebastian Bergholt og på vej tilbage til Herlevs bænk kom han i klammeri med Victor Panelin-Borg, og fik en badebillet.
Det, sammen med en senere udvisning til Herlev, udnyttede Pirates til at gå fra 1-1 til 4-1 og dermed lukke kampen. Thomas Spelling scorede kampens sidste mål i tomt mål, da Herlev satsede alt og spillede uden målmand.

Pirates har vundet de seneste otte kampe i træk over Herlev Eagles, hvor det kun har været sæsonens første kamp, hvor Herlev sejrede, og det var på hjemmebane. Alle kampene har dog været tætte og blevet afgjort indenfor et mål, hvor en sejr dog har været på to mål, men det var med en scoring i tomt mål indenfor det sidste minut, hvor Herlev satsede.

I de første tre kampe i serien har topscorer Josh MacDonald været ude, og der er ikke noget nyt omkring hans deltagelse i fredagens kamp i Herlev. På trods af det, så har Pirates scoret 14 mål over de tre første kampei serien, hvilket vidner om en stor bredde på holdet offensivt.

Der er kampstart kl. 16.50 i Spar Nord Bank Arena i Herlev, og der vil komme link til stream i løbet af fredag formiddag på Facebook og her på hjemmesiden.
DER FLORERER EN DEL LINKS I DIVERSE VIDEOER FRA KLUBBERNE! LAD VÆRE MED AT TRYKKE PÅ DISSE LINKS, DA DET ER FALSKE LINKS. BRUG KUN DE LINKS FRA KLUBBERNE, UNIONEN OG DIVERSE DANSKE ISHOCKEYNYHEDSSIDER, DA DE ER DE RIGTIGE!


STREAM: Herlev Eagles-Aalborg Pirates Pirates TV: Interviews efter 3. kvartfinalesejr