Søndag eftermiddag kommer topholdet, Rungsted Seier Capital, på besøg i Bentax Isarena. Med en sejr, så rykker Pirates tættere på Rungsted, der ligger på 1. pladsen i øjeblikket. Rungsted har et forspring på 4½ point i øjeblikket, så tre point vil være kærkommen i topstriden.

Søndag eftermiddag er det tid til del to af weekendens to kampe mod topholdet, Rungsted Seier Capital. Fredag aften blev første kamp spillet i Bitxoin Arena i Hørsholm, og selvom Pirates var bagud inden 3. periode, så kom der en god periode ud, som Pirates vandt med 0-3. Dermed sejrede Pirates med 3-5 og dermed er hullet til Rungsted lukket til 4,5 point, og da Esbjerg også tabte deres kamp, så blev hullet til 2. pladsen også formindsket til bare ét point.

Til kampen i fredags var Pirates uden forward Tobias Ladehoff, mens Jonas Jakobsen måtte udgå i 3. periode, da han blev ramt i hovedet af landsholdsforward, Nichlas Hardt, og der er ikke noget nyt omkring de to spillere i forhold til søndagens kamp i Bentax Isarena.

Pirates kommer ind til kampen med 13 point i de seneste fem kampe, hvor det kun er Esbjerg, der har taget point fra Pirates. Spillet har ikke været prangende i et par af kampene, men det lykkedes at tage et par gode sejre på kontoen.
Rungsted kommer til kampen med to nederlag i træk, og Rungsted er igang med at sætte en ellers rimelig solid 1. plads over styr. Rungsted har tabt fire af de seneste syv kampe, som de har spillet, og man har kun fået fuld point mod Herlev på hjemmebane og Rødovre på udebane.

I denne sæson har Pirates haft et godt tag på Rungsted, hvor det er blevet til fire sejre i fem kampe, hvor Pirates kun har tabt på udebane mellem jul og nytår, hvor Pirates blev holdt fra at score mål.

Der er kampstart kl. 15.00 i Bentax Isarena, og der vil komme link til livestream i løbet af søndag formiddag.

STREAM: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital Optakt: Topbrag mod Seier Capital