Søndag eftermiddag spiller Aalborg Pirates på udebane i Herning, hvor Pirates skal følge op på fredagens sejr over Odense Bulldogs. Patrick Bjorkstrand får gensyn med sin gamle hjemmebane, hvor han spillede inden at han tog på udlandseventyr.

Søndag eftermiddag tager Aalborg Pirates turen til det midtjyske, hvor Herning Blue Fox tager imod i KvIK Hockey Arena. Pirates kommer med en sejr på 5-2 i sæsonens første kamp over Odense Bulldogs, hvor Pirates havde kontrol i det meste af kampen, mens Odense kæmpede godt og lignede ikke det hold, som de havde sidste sæson. Et hold, hvor der er mere kvalitet på i forhold til tidligere.

Herning Blue Fox har skiftet rigtigt meget ud i forhold til sidste sæson, hvor nordamerikanske Ben Cooper ikke fik kontrakten forlænget, og man har hentet en finsk træner, Pekka Tirkkonen, ind til denne sæson. Der er skiftet ud på store dele af holdet, hvor Simon Nielsen har stoppet sin aktive karriere, og man har hentet en svensk målmand ind på holdet. Af udlændinge er det kun backen, Petter Hansson, der er tilbage på holdkortet.
Der er kommet et par svenskere og et par finnere ind på holdet, som Herning tidligere har haft succes med, og kigger man på deres træningskampe, så har de hentet flere flotte resultater mod gode danske hold. Herning har vundet alle de fire kampe, som de har spillet i opstarten. De har spillet mod Odense Bulldogs, SønderjyskE samt et par gange mod Frederikshavn White Hawks.

Senest spiller Pirates mod Odense Bulldogs, hvor Pirates sejrede med 5-2. En solid start, og Pirates var foran med 2-0 efter 1. periode, mens Pirates kæmpede sig igennem små to minutter, hvor man var 3mod5, hvor George Sørensen diskede op med en del store redninger.
I 3. periode cruisede Pirates sejren hjem, og sejren kom aldrig rigtigt i fare.

Pirates var uden Emil Marcussen i fredags, da han er ude med en brækket arm efter, at han var nede for at blokere et skud i træningskampen mod Esbjerg Energy forrige fredag. Der er ikke nogen udsigt til, hvornår han bliver kampklar igen. Unge Jakob Møller Jensen tog over for ham i fredags, og spillede en god kamo, hvor han kæmpede godt.

Der er kampstart kl. 15.00 i Herning.


Pirates sejrede i Herning VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Odense