Tirsdag aften er det Odense Bulldogs, der besøger Bentax Isarena, og Pirates har revanche tilgode efter nederlaget i overtid senest i Odense. Pirates kan tage et stort skridt mod at sikre 1. pladsen i grundspillet med en sejr.

I aften er det Odense Bulldogs, der er kommet på besøg i Bentax Isarena til kamp, hvor der er revanche på programmet efter nederlag i Odense tidligere på sæsonen.

Vi kan tage et stort skridt mod at sikre 1. pladsen i grundspillet med en sejr i aftenens kamp. Da Herning og SønderjyskE møder hinanden, så kan vi ikke sikre pladsen i aftenens kamp, men der kan tages et kæmpe skridt mod det.

Fredag aften var Pirates på besøg i Herlev, og det var ikke just en køn kamp fra Pirates' side. Personlige fejl blev igen udslagsgivne i kampen, hvor Herlev straffede Pirates for disse fejl, men der skulle arbejdes noget mere for vores egne chancer.
Der var i hvert fald nok at tage fra kampen, som man kunne arbejde videre med, inden at vi rammer slutspillet om en lille måneds tid.

Selvom det er bundholdet, Odense Bulldogs, der kommer på besøg, så skal man ikke tage let på kampen. Odense har spillet godt på det seneste, og efter, at de har fået den tidligere Pirates-spiller, Jack Walker, på holdet, så er de også begyndt at score en del flere mål.
I fredags blev det dog til et nederlag på 0-4 på hjemmebane mod SønderjyskE, men man samlede i specialtrøjer, hvor overskuddet gik til veteranhuset i Odense. En af trøjerne, Martin Larsen, gik for hele 20.000, men han er blevet lejet ud til Rungsted resten af sæsonen, så han vil ikke være med i aften for Odense.

Pirates var senest uden forward, Olivier Hinse, men der er ikke noget nyt omkring hans deltagelse i aftenens kamp.
I denne sæson er det blevet til sejr til Pirates i fire af de fem gange, at man har spillet mod Odense. En enkelt gang var Pirates foran med 0-3, men Odense kom tilbage og sejrede i overtid med 6-5.


Shutout til George mod Odense Bulldogs VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Aalborg