Lørdag aften skal Pirates spille på udebane mod Herning Blue Fox, hvor begge hold har savnet flere profiler på det seneste, men holdene er gået i hver deres retning - resultatmæssigt. Pirates kan tage sejr nummer 5 i træk, mens Herning kan bryde en stime på 3 nederlag i streg.

Hele ugen har været Knæk Cancer uge i Metal Ligaen, og derfor har man også flyttet en kamp til lørdag, hvor den bliver spillet samtidigt med det store Knæk Cancer show. Det er blevet vores kamp på udebane mod Herning Blue Fox, der blev flyttet.

Begge hold har været meget skadesramte på det seneste, hvor begge hold har manglet op til seks spillere i deres kampe. For Hernings vedkommende har det betydet nederlag til Esbjerg på hjemmebane samt på udebane mod Rødovre Mighty Bulls og Herlev Eagles. Herning har ikke spillet op til deres bedste, og der er lavet flere fejl defensivt end normalt.

Pirates derimod har også savnet en del spillere i kampene, hvor det også har været defensive spillere, der har været ude. Pirates har dog vundet i Frederikshvn samt besejret SønderjyskE og Rungsted på hjemmebane uden bl.a. tre topbacks. Man har fået hjælp fra Jonas Brøndberg, der har forstærket defensiven en smule.

I tirsdags var Pirates uden Victor Panelin-Borg, Martin Lefebvre og Nikolaj Carstensen på backsiden, men Martin Højbjerg og Jonathan Brinkman har manglet offensivt. Det har ikke været muligt at få at vide, hvorvidt de er med i lørdagens kamp.

Pirates har revanche tilgode mod Herning, da Herning i starten af oktober gav Pirates et nederlag på hjemmebane på 1-4. Minderne fra sidste kamp i Herning er heller ikke gode, da det var den kamp, der endte med et nederlag på 10-1, hvor Pirates ikke har noget at spille for, mens Herning kunne blive nummer 2 med en sejr.

Der er kampstart kl. 20.15 i KVIK Hockey Arena. Kampen bliver sendt direkte på TV2Sport.


Aalborg Pirates og Metal Ligaen sendte over halv million af sted til Knæk Cancer VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Klaus Rasmussen