Tirsdag aften skal Pirates på jagt efter point i Odense, hvor Pirates skal forsøge at tage sejren og lægge pres på Rungsted og Esbjerg i topstriden. Odense er desperate i kampen om point, da de skal hente syv point på Rødovre over de sidste fire kampe.

Pirates skal på en vigtig opgave mod Odense Bulldogs, tirsdag aften. Pirates har overhalet Esbjerg på 2. pladsen, men Esbjerg har en kamp i hånden, så med sejre kan vi smide en del pres på Esbjerg, men også Rungsted i forhold til kampen om 1. pladsen.

Kigger man på programmet for top3 holdene, så har vi på papiret det nemmeste program, men man skal stadig tage alle modstandere seriøst. Pirates har kampe mod Odense Bulldogs (ude), Herlev Eagles (hjemme) og Rødovre Mighty Bulls (ude), hvilket er tre kampe, hvor modstanderen har minimalt at spille for, som det ser ud lige nu.
Rungsted har Esbjerg (hjemme), Herlev (ude), SønderjyskE (hjemme) og SønderjyskE (ude). Esbjerg kæmper med i top3, og SønderjyskE kæmper for at indhente Herning Blue Fox i kampen om 4. pladsen.
Esbjerg har Rungsted (ude), Herning (hjemme), Frederikshavn (ude) samt Odense (hjemme), hvilket heller ikke er nemme kampe med Rungsted i topstriden og Herning, der kæmper for top4. Når de kommer til de sidste to kampe, så kan de måske ikke have det store at spille for.

Senest spillede Pirates på hjemmebane mod Rungsted Seier Capital, hvor der blev arbejdet godt i store dele af kampen, og selvom Rungsted chokstartede med et hurtigt mål, så var det Pirates, der var det bedste hold, set over hele kampen. Sejren blev på 6-3, hvor det var fem forskellige målscorere.

Pirates var uden backen Nikolaj Carstensen til kampen mod Rungsted Seier Capital i søndags, men ellers kom Pirates i stærkeste opstilling.
Der er kampstart kl. 19.00 i VinMedKant Arena, og der er livestream fra kampen i aften.


Pirates drager hjem med tre point fra Odense STREAM: Odense Bulldogs-Aalborg Pirates