Søndag eftermiddag skal Pirates forsøge at tage point i Herlev. Pirates skal møde et Herlev hold, der fik en lussing, fredag aften, men Pirates skal stadig spille en god kamp, hvis man skal have point med hjem fra Herlev, hvor Pirates flere gange har haft det svært.

Efter fire point i de første to kampe efter landsholdspausen, så skal Pirates på jagt efter flere point, søndag eftermiddag, når turen går til Herlev, hvor der gerne skal yderligere tre point på kontoen, hvis Pirates skal holde Esbjerg Energy i snor på 2. pladsen.

Senest spillede Pirates på udebane i Esbjerg, hvor der var muligheder for endelig at tage sejren, men et par fejl i egen zone kostede sejren og muligheden i overtiden. Dog kunne Pirates notere det første point i seks kampe i grundspillet mod Esbjerg i denne sæson.
Herlev spillede fredag aften på udebane i Rungsted, hvor de fik ørene i maskinen, hvor Rungsted udnyttede, at Herlev var uden en række spillere til kampen. Det skulle vi gerne selv gøre søndag eftermiddag.

I torsdags var Pirates uden de to forwards, Kirill Kabanov og Tobias Ladehoff. Der er ikke noget nyt fra Pirates omkring deres deltagelse i denne kamp. Dog er der en god bredde på holdet offensivt, og hvis de ikke er klar, så er der flere spillere, der er klar til at tage over.

Der er kampstart kl. 15.00 i Spar Nord Arena i Herlev, og der kommer et link, hvor man kan streame kampen i løbet af søndagen.


STREAM: Herlev Eagles-Aalborg Pirates Pirates tog point med hjem fra Esbjerg