Fredag aften kan det være den sidste kamp i sæsonen, hvis Pirates ikke formår at vinde på hjemmebane over Rungsted Seier Capital. Pirates er nede med 0-3 i kampe inden fredagens dyst.

Aalborg Pirates har ikke just statistikken på deres side i forhold til at gå hele vejen til guldet. Der er ikke noget hold i Danmark, der er kommet tilbage fra 0-3 i kampe til at vinde serien med 4-3 i kampe. Et hold skal dog være det første, og Pirates er klar til at kæmpe for at vise, at de skal være holdet.

Pirates har ikke luret, hvordan man får åbnet for Christopher Nihlstorp i Rungsteds mål, og han har generelt været meget stærk til at lukke ned for Pirates' offensiv. Dog har offensiven heller ikke sat ham på de allerstørste prøver.
Skal Pirates have muligheden for at score på Nihlstorp, så er man nød til at komme ind foran ham, så man kan tage hans udsyn til pucken. Derudover er man også nød til at få ham til at flytte sig i målet, og skal man sammenligne ham med en anden målmand i ligaen, så er det Mads Søgaard, som man også fik åbnet op mod slutningen af serien mod Esbjerg Energy.

Derudover skal Pirates have minimeret antallet af fejl i egen zone, så man ikke kommer under unødigt pres i kampen, og så må man spille simpelt og få pucken smidt ned i zonen, og så jagte pucken derfra.

Senest var Pirates uden forward Tobias Ladehoff, og der er ikke noget nyt omkring hans deltagelse i kampen her.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena, og TV2SPORT er klar til at sende optakt fra kl. 19.00.


Highlights fra 4. finalekamp Pirates nede med 0-3 i kampe efter nyt nederlag mod Rungsted