Endelig starter grundspillet op igen. I stil med sidste sæson, så starter Pirates med en hjemmekamp mod Odense Bulldogs. Vi har spillet et par kampe mod Odense Bulldogs i opstarten, hvor det er endt med sejre i begge opgør. Den stime skal vi bygge videre på fredag aften.

Så starter grundspillet endelig op igen, og vi starter igen denne sæson med en hjemmekamp mod Odense Bulldogs. Vi har spillet et par gange mod Odense i opstarten, hvor det er endt med sejre på 5-1 i Odense samt senest 3-1 på hjemmebane, hvor sejren kunne have været større, hvis Pirates havde været mere effektive foran mål.

Pirates spillede senest mod Odense Bulldogs uden Thomas Spelling, og der er ingen tidshorisont i øjeblikket på ham, udover, at assisttræner Ronny Larsen udtalte med et stort smil til Rishøjs Corner efter Odense kampen, at man håbede, at Spelling var klar inden jul.

Pirates sejrede senest med 3-1 over Odense, og sejren kunne have været større, da Pirates havde masser af chancer til at score. Den tidligere Pirates-målmand, Tadeas Galansky, gjorde dog det svært for Pirates.
I den anden ende tog George Sørensen også godt fra, når Odense kom tæt på. Selvom der var store perioder af kampen, hvor spillet foregik i den anden ende, så var han klar, når Odense kom tæt på.

Odense lader til at komme med et svækket hold til Aalborg, da de må se bort fra backerne, Martin Larsen og Mathias Max Rasmussen, der er ude med karantæne. Det er forward Brandon McNally også, mens Dale Mitchell er ude med skade. Der er ikke noget nyt omkring andre mangler til Odense.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena, og kampen kan følges via Metal Ligaens hjemmeside, hvor der vil komme diverse statistik fra kampen.


VIGTIG INFORMATION OM INDGANG TIL KAMP I AFTEN. Vigtig information til alle sæsonkortholdere