Fredag aften kl. 20.00 tørner Aalborg Pirates ind i Frederikshavn White Hawks ved Final4. Torsdag eftermiddag var der pressemøde for holdene til Final4, hvor Pirates TV var tilstede og fik en snak med Martin Lefebvre og Tobias Ladehoff.

I eftermiddag var der pressemøde i Dansk Metals lokaler i Aalborg, og Pirates TV var naturligvis tilstede, hvor det blev til interview med Martin Lefebvre og Tobias Ladehoff.
Martin Lefebvre fortalte om sin seneste tid omkring skaden og sæsonen i Krefeld, mens Tobias kom mere ind på de seneste kampe og hvad han forventer af kampen mod Frederikshavn.

Der er lagt i ovnen til et brag af en kamp mod lokalrivalerne, hvor der blev kamp om alle pucke overalt på isen.
Senest spillede Pirates på hjemmebane mod Rødovre Mighty Bulls, hvor Pirates havde fuld kontrol over kampen fra kampens begyndelse, at det blev til en sloid sejr på 7-2. Der var kun enkelte personlige fejl i løbet af kampen, og de skal helt væk til de kommende kampe.
Frederikshavn White Hawks var senest bagud med 0-2 mod SønderjyskE, men kæmpede sig tilbage til 2-2 for at vinde kampen i straffeslag. Frederikshavn har kun to sejre over de seneste otte kampe - begge efter straffeslag.

Senest sejrede Frederikshavn White Hawks efter straffeslag på hjemmebane over Pirates, men Pirates viste deres klasse i de to kampe mellem jul og nytår, hvor det blev til sejre på 5-1 på hjemmebane og 7-1 på udebane.

Senest mod Rødovre var Pirates uden backerne Victor Panelin-Borg og Sebastian Bergholt samt forwards Emil Marcussen og Marcus Pedersen. Olivier Hinse måtte udgå under kampen mod Rødovre, men der er ikke noget nyt omkring spillernes deltagelse i kampen.


Peter Fredberg: Pirates tager første pokal Piratskuden klar til den anden Final 4-triumf