Torsdag aften kommer Herlev Eagles på besøg i Gigantium. Der er vigtige point til Final4 regnskabet, hvis man skal kvalificere sig igen.

Torsdag aften kommer Herlev Eagles på besøg i Gigantiun Isarena, hvor der gerne skal tre point på kontoen, hvis ambitionerne om at være med i final4 skal holdes i live.

Pirates er gledet ned på 3. pladsen efter nederlaget, mandag aften, til Frederikshavn White Hawks samt Hernings overtidssejr over Rungsted Seier Capital. Nederlaget til Frederikshavn kom i allersidste sekund, hvor koncentrationen svigtede, og Frederikshavn kunne sikre sig alle tre point.

Pirates kommer fra tre dårlige kampe på stribe, hvor Esbjerg Energy først blev besejret efter straffeslag, mens Rungsted Seier Capital og Frederikshavn White Hawks kunne tilføje Pirates et nederlag hver. Spillet har ikke været det samme, som vi tidligere har set fra holdet, og der er også lidt skader på holdet, der gør, at det er svært at spille de samme kæder hele tiden. Der skal kigges på det defensive arbejde, og så skal man have pucken sikkert over de blå linier, så man ikke bringer sig selv i problemer.

Nu kommer Herlev Eagles på besøg, hvor Herlev har spillet godt i flere kampe, men det har primært været på egen is, hvor de har givet en del hold problemer. Herlev har kun spillet tre kampe på udebane i denne sæson, og det er endt med en sejr over et skadesramt Rungsted Seier Capital samt klare nederlag i Herning på 5-1 og i Esbjerg på 6-4.
Herlev var senest uden en af deres svenske profiler, Alexander Lindqvist Hansen, der har produceret otte point i de ni kampe, som han har spillet.

Pirates var senest uden Mikkel Højbjerg, Kirill Kabanov og Emil Marcussen, og der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i denne kamp, torsdag aften. Der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i aftenens kamp, hvor der er kampstart kl. 18.00 i Gigantium Isarena.


Pirates tabte for tredje kamp i træk Andet nederlag i træk til Pirates