Året slutter traditionen tro af med to lokalbrag mod Frederikshavn, og begge hold kommer ind til kampen med nederlag i den seneste kamp. Pirates har vundet de første tre kampe i Metal Ligaen mod Frederikshavn i denne sæson.

Tirsdag og onsdag aften kommer to af de kampe, som vi elsker allermest på sæsonen - nemlig back-to-back kampe mod Frederikshavn op til nytåret, men der mangler noget. Nemlig publikum, der gør, at spillerne kan give de sidste procenter i de intense og tætte opgør.

Efter julepausen kom Pirates lidt ned på jorden igen, da turen, søndag eftermiddag, gik til Rungsted, hvor der var topbrag. Pirates endte med at tabe kampen med 3-0 efter en kamp, hvor Pirates manglede flere offensive profiler, men de unge spillere arbejdede godt, men det gav desværre ikke pote.
Det stoppede en stime på seks sejre i streg, men nogle gange kan nederlag være godt, så man kan komme lidt ned på jorden igen.

Frederikshavn kommer ind til kampen med fire nederlag i træk op til julepausen, hvor de bl.a. tabte tre af kampene på hjemmebane. Det blev til nederlag mod Odense Bulldogs, Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates på hjemmebane, hvor de i sidstnævnte var foran med 4-1, mens Pirates kæmpede sig tilbage og vandt med 4-7.
Derudover har Frederikshavn tabt i Esbjerg, men de har haft deres problemer defensivt, men skadesmæssigt har de været uden flere offensive spillere.

I denne sæson har holdene allerede spillet tre kampe mod hinanden, og det er endt med sejr til Pirates i alle tre opgør. Første opgør var dog først efter straffeslag på hjemmebane, mens de seneste to kampe er vundet i ordinær tid på udebane.

Søndag var Pirates uden backen Martin Lefebvre samt forwards Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg, Thomas Spelling og Daniel Madsen, mens der var comeback til Jonathan Brinkman i opstillingen og debut til Lukas Bach Nielsen.

Der er kampstart kl. 19.30 begge dage, både tirsdag i Frederikshavn og onsdag i Bentax Isarena. Tirsdag aften vil der komme et link til stream op, mens TV2 Sport kommer forbi Bentax Isarena, onsdag aften.


STREAM: Frederikshavn WH-Aalborg Pirates Nederlag i topkamp i Rungsted