Pausen er slut, og der startes ud med to kampe på to dage mod Esbjerg Energy, der ligger godt til i tabellen. Begge hold var formstærke op til pausen, og det skal vise sig, hvem der kommer bedst videre.

Efter en pause på små to uger, hvor der skulle have været landsholdshockey, så starter Metal Ligaen op igen, torsdag aften, med det første af to opgør mod Esbjerg Energy, hvor der er "returkamp" om fredagen i Bentax Isarena.

Inden pausen var det et par af Metal Ligaens formstærkeste hold, der skal mødes. Energy havde taget 18 af de seneste 21 point, mens Pirates havde taget 20 af de seneste 21 point. Det ene point, som Pirates havde sat til, kom i den sidste kamp inden pausen, hvor der skulle straffeslag til for at besejre Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane.

Til kampen mod Rødovre Mighty Bulls var Pirates uden en stribe af spillere. Backerne Martin Lefebvre og Victor Panelin-Borg samt forwards Jonas Jakobsen, Martin Højbjerg, Jonathan Brinkman og Daniel Madsen. Det ligger fast, at Daniel Madsen ikke er med, da han stadig har karantæne, men det vides endnu ikke, om en eller flere af de andre spiller kampene.

Kigger man på stillingen til Final4, så er Pirates sikre på deltagelse, mens Esbjerg er meget tætte på at kunne deltage i det arrangement for første gang.

Torsdag aften er der kampstart kl. 19.00 i Granly Hockey Arena, mens der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena om fredagen.


FEM TING AT HOLDE ØJE MED EFTER PAUSEN: Aalborg Pirates Gave fra spillerne til sæsonkortholdere i nedlukkede kommuner