I eftermiddag tager det store DEL hold, Kölner Haie, imod Aalborg Pirates til en venskabskamp, hvor der skal arbejdes med flere småting. Mod et hold som Köln vil små fejl blive straffet, så man skal være klar fra start for at undgå det store nederlag i kampen.

Drengene er godt på vej mod Köln, hvor det stærke tyske hold, Kölner Haie, tager imod i eftermiddag. Det ligner en svær opgave for drengene, men så længe, at der bliver bygget på i spillet, så er det godkendt.
Man skal ikke forvente, at det bliver et Pirates hold, der kommer til at dominere kampen, selvom Köln er tidligt i deres forberedelser til den kommende sæson, da de har første ligakamp en uge senere end Pirates.

Köln har hele 10 spillere, der tidligere har spillet min. én kamp i NHL, mens der også er omkring 2600 kampe i AHL og 4400 kampe i DEL i truppen, så det er et gennemrutineret hold, som Pirates skal spille imod i eftermiddag.

I sidste sæson kom Köln ikke i slutspillet, hvor man endte på 6. pladsen i den nordlige division, hvor kun Krefeld var dårligere, men det betyder ikke, at det er en hold, der let kan besejres, der mødes i eftermiddag. Grundet corona havde man delt den tyske liga op i en nordlig og sydlig del, hvor man spillede slutspil indenfor egne del, inden vinderne af nord og syd spillede finaleserie. I sidste sæson var det en serie bedst-af-3 modsat bedst-af-7, som vi kender det fra den danske liga.

Til kampen kommer Pirates med alle spillere, da Ian Edmondson, Stephen Anderson og Pierre-Olivier Morin alle har fået deres papirer igennem, mens Jonas Jakobsen igen er blevet klar efter en mindre skade, der holdt ham ude i de to kampe mod Frederikshavn.

Der er kampstart kl. 16:30, og der er mulighed for livestream fra Tyskland.


Nederlag til Köln - søndag venter Löwen Frankfurt Se kampen mod Kölner Haie i dag på stream