Søndag eftermiddag, og Pirates skal til VinMedKant Arena, hvor Odense Bulldogs tager imod. Pirates står med tre nederlag i træk, og søndag skal man tilbage på sporet på en svær udebane i Odense. Det bliver uden tvivl en hård fight, men kæmper alle mand 100% hele kampen, så kan det lykkedes at tage sejren og de tre point med til Nordjylland.

Søndag eftermiddag og Pirates har taget turen til VinMedKant Arena, hvor Odense Bulldogs tager imod. Pirates spillede senest i tirsdags, hvor Herlev arbejdede og kæmpede mere, og Pirates havde flere problemer med at få pucken ud af egen zone. Pirates spillede ikke den bedste kamp, men det kan der rodes bod i denne kamp.

Det er blevet til tre nederlag i træk efter en stærk start på sæsonen, hvor Pirates var ubesejret på udebane, men nu har man tabt de seneste par kampe på udebane. I stillingen er Pirates faldet tilbage på en 3. plads, hvor der er 8,5 point op til Rungsted Seier Capital på 1. pladsen. Der er også et spring på 4 point ned til SønderjyskE, der ligger på 4. pladsen i øjeblikket, dog har både Rungsted og SønderjyskE spillet en kamp flere end Pirates

I Herlev startede Pirates uden backen Martin Lefebvre samt forwards Martin Højbjerg og Jonathan Brinkman. Pierre-Olivier Morin kom ikke på isen til 3. periode, mens Lasse Bo Knudsen måtte udgå i løbet af perioden. Det vides endnu ikke, om der er nogle af disse spillere, der bliver klar til kampen, søndag eftermiddag.

Der er kampstart kl. 15.00 i VinMedKant Arena, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside med opdateringer omkring mål og udvisninger.


Fire point af Josh MacDonald i storsejr over Odense Bulldogs KAMPEN I AFTEN ER AFLYST