Fredag aften bliver årtiets første kamp spillet, når Herning Blue Fox kommer på besøg i Bentax Isarena. Efter 12-2 over to kampe mod Frederikshavn, så bobler selvtilliden i truppen, og Herning skal stå tidligt op, hvis de skal have point.

Efter et par forrygende kampe mod Frederikshavn lige op til nytårsaften, så vender hverdagen tilbage, fredag aften, når Herning Blue Fox kigger forbi Bentax Isarena.

Efter 5-1 på hjemmebane, søndag aften, hvor Pirates udnyttede de fejl, som Frederikshavn lavede, og George Sørensen reddede defensiven, når de lavede fejl, så tog Pirates til Frederikshavn, mandag aften. Der blev det til en knusende sejr på hele 7-1, hvilket er den største Pirates sejr i Frederikshavn i nyere tid.
Man havde fuld kontrol på kampen, og Pirates var overlegen hele kampen, hvor Frederikshavn allerede i kampens begyndelse tog en udvisning, og det blev et klart billede på kampen.

Nu er det Herning Blue Fox, der kommer på besøg, men det bliver ikke "a walk in the park", for Herning har vundet 10 af deres seneste 15 kampe i ordinær tid, hvor det ene af nederlagene var på hjemmebane, da Pirates var på besøg. Herning hentede pligtsejren senest, da de var på besøg i Odense, og de sejrede med 6-2.
På hjemmebane i Bentax Isarena har Pirates hentet 40 af 42 mulige point, hvilket man ikke kan sætte en finger på. De fleste hold bliver kørt trætte, når Pirates kører hårdt på med alle fire kæder, og modstanderne ikke altid har styr på, hvilken kæde, der topper til den enkelte kamp.

I den første kamp mod Frederikshavn måtte Pierre-Olivier Morin udgå, og han sad også over i mandagens kamp mod Frederikshavn. Hans deltagelse i fredagens kamp er tvivlsom, mens Marcus Pedersen sidder over.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena, og hvis du ikke har sikret dig billet endnu, så er det med at få det gjort med det samme.


Nederlag efter straffeslag Ydmygelse af White Hawks i nytårsbrag