Selvom Aalborg Pirates vandt med hele 8-1 hjemme søndag, så forventer holdet en hård kamp i Rungsted

Aalborg Pirates skal spille sin 4. finalekamp mod Rungsted Seier Capital fredag d. 22. april klokken 19.30 i Rungsted. 

Piraterne fører serien med 2-1, og senest formåede Aalborg-spillerne at besejre sjællænderne med hele 8-1 hjemme i Sparekassen Danmark Isarena tirsdag. 

Det er dog ikke ensbetydende med, at det gør en forskel for Pirates-truppen, når det gælder den nye kamp i Rungsted fredag.

- Vi skal nulstille nu. Det er en helt ny kamp fredag, og vi er videre fra 8-1-sejren, konstaterer Anders Koch kort. 

De første to finalekampe har ikke været helt, som klubben havde håbet, og piraterne har til tider været under det ekstreme pres, som Rungsted kan præstere at komme med. 

Dog lykkedes det for nordjyderne at finde hen mod det spil, som man havde ønsket fra starten af finaleserien tirsdag, og det vil spillerne forsøge at tage med sig til sjælland fredag. 

- Vi fandt hinanden fint tirsdag, og vi formåede at spille simpelt, hvilket var en stor fordel for os. Samtidig fungerede vores powerplay også, og det er vigtigt især i et slutspil, forklarer Aalborg-backen.  

Selvom Aalborg Pirates har hjemmebanefordelen i finaleserien, så går piraterne stadig benhårdt efter, at vinde på udebane mod de forsvarende mestre. 

- Vi har en hjemmebanefordel, men vi spiller altid for at vinde, og vi vil gerne afgøre den her serie hurtigst muligt, så en sejr fredag vil være vigtig, konstaterer Anders Koch. 

Uanset resultatet i fredagens kamp vil der være endnu en finalekamp i Sparekassen Danmark Isarena søndag d. 24. april klokken 15.00. 

Skulle Aalborg Pirates lykkedes med at tage sejren i Rungsted fredag, vil det være muligt for aalborgenserne at tage titlen allerede søndag på hjemmebane. 


Aalborg Pirates vinder svær udekamp og sikre sig matchbold til 5. finalekamp INTERVIEW: Kampjubilar ser tilbage på de 100 kampe i Pirates-trøjen