Torsdag kl. 16.00 skulle sportschef og assisterende træner Ronny Larsen have været på isen til træning i Bentax Isarena efter Pirates tirsdag aften havde spillet den tredje kvartfinalekamp mod Rødovre.
Men nu er der lukket og slukket i hele Gigantium.
Corona har holdt sit dystre indtog.
I stedet har jeg fanget Ronny Larsen på mobilen:
- Lige nu sidder jeg og kigger på min kone Jeanette, men ellers går jeg nogle lange ture. En anelse deprimerende, når vi i stedet skulle have været i fuld gang med at kvalificere os til semifinalerne. Men der findes større og vigtige ting end ishockey. Vi må alle få det bedste ud af den øjeblikkelige kedelige situation.

Chefkasketten på
Har Ronny Larsen ikke skøjter på fødderne, så afholder det ham ikke til at have sportschefkasketten på:
- Garth og jeg evaluerer den al for korte sæson, og så ser vi frem mod sæsonen 2020/21. Vi har været godt i gang med at forny spillerkontrakterne og havde da også kig på nye spillere. I første omgang med flere danske spillere, men der skulle selvfølgelig også følge flere udenlandske med. Men med den øjeblikkelige alvorlige situation har vi lagt kommende spillerkontrakter i skuffen, men ikke låst skuffen.
Kirill Kabanov og Tim Davison er rejst hjem til henholdsvis Rusland og USA, da de var bekymrede for at deres landegrænser ville blive lukket. Fredag følger canadierne Martin Lefebvre, Olivier Hinse og Pierre-Olivier Morin efter. Tilbage er svenskerne Thom Flodqvist og Victor Panelin-Borg.

Tilfreds med truppen
Ronny Larsen lægger ikke skjul på, at han gerne så flere af sæsonens udlændingene i spillerstaben også næsten sæson:
- Vi har været meget tilfreds med truppen som helhed, men det kan blive svært at holde på alle på grund af økonomi og tilbud fra større ligaer. Netop økonomien på grund af manglende indtægter fra de givtige slutspilkampe bliver en stor udfordring.
Piratskuden har følgende otte spillere klar til næste sæson:
Julian Jacobsen, George Sørensen, Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg, Lasse Bo Knudsen, Nikolaj Carstensen, Sebastian Bergholt og Thomas Spelling.
Tvillingerne Højbjerg og Thomas Spelling har to-årige kontrakter, mens kaptajnen Julian Jacobsen og Pirates har kontrakt med hinanden hele tre sæsoner.
Pirates havde 25 spillere på kontrakt i den al for tidlig afsluttede sæson.
Cheftræner Garth Murray har fået fornyet sin kontrakt med endnu en sæson, men hvad med assistenttræneren?
- Ham er jeg stadig i dialog med, men han må nok vente lidt, slutter Ronny Larsen.


Carsten bor på 20. år i udlandet og er største Internet Pirat-fan Tilskuerlisten: Aalborg topper med over 3000, Danmark 11. højest