Lørdag eftermiddag tabte Pirates til Kölner Haie, mens der er mulighed for at komme hjem med en sejr, da man allerede søndag eftermiddag spiller mod Löwen Frankfurt fra den næstbedste tyske række.

Søndag eftermiddag er det tid til den anden og sidste kamp denne weekend på udebane i Köln. Lørdag eftermiddag var det tid til en kamp mod Kölner Haie, hvor det blev til et smalt nederlag på 3-1 efter, at Kölner scorede det sidste mål med et halvt minut igen, da Pirates satsede uden målmand. Pirates' enlige mål blev scoret af Mikkel Højbjerg, og assisteret af brormand, Martin.

Pirates havde pucken i nettet en gang mere, men det blev annulleret grundet offside i målfeltet, men man kunne holde et stærkt Köln fra de helt store chancer vidner om noget kvalitet på holdet, selvom det kun var en træningskamp.
Der var en rigtig god stemning på holdet efterfølgende, selvom man havde tabt kampen, for man vidste, at man havde mødt et stærkt tysk hold.

Søndag eftermiddag er der en ny kamp, hvor Löwen Frankfurt tager turen op Köln for at spille mod Pirates. Frankfurt spiller i den næstbedste tyske række, hvor de sidste sæson blev nummer fem i grundspillet. De røg ud i kvartfinalen til Bietigheim/Bissingen med 3-2 i kampe, og det endte også med at være Bietigheim/Bissingen, der vandt slutspillet.

Julian Jakobsen var den eneste spiller, der var ude til lørdagens kamp, og han er naturligvis også ude til søndagens kamp, da han er med landsholdet til deres sidste forberedelser op til OL kvalifikationen.

Der er kampstart kl. 14.00 i Köln. Du kan se kampen gratis på YouTube kl 14:00, sendt via Löwen Frankfurts kanal her: https://www.youtube.com/channel/UC-qpAkQaEjtx2FaU7M28WPQ


Se Löwen Frankfurt vs. Aalborg Pirates gratis i dag Optakt: DEL modstand i Köln i eftermiddag