Fredagens kamp i Vojens endte med et nederlag til Pirates på 4-2. Pirates var foran med 1-2 ca. midtvejs i 2. periode, men Pirates blev straffet af SønderjyskEs powerplay.

SønderjyskE - Aalborg Pirates 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)
00:20 1-0 William Boysen (Brown, Frank), 06:20 1-1 Julian Jakobsen (Neill, Kabanov) PP, 24:37 1-2 Kirill Kabanov (Bergholt) PP, 31:28 2-2 Willam Boysen (Harms) PP, 34:28 3-2 Yannick Vedel (Harms) PP, 53:04 4-2 Cameron Brown

Udvisninger: SønderjyskE: 6x2 min., Pirates: 6x2 min.
Tilskuere: Ikke oplyst

Fredag aften havde Pirates taget turen til Vojens, hvor SønderjyskE tog imod. Hos Pirates var Pierre-Olivier Morin og Thomas Spelling stadig ude af holdet, men Julian Jakobsen og Martin Lefebvre var nye på holdkortet i forhold til kampen mod Odense Bulldogs.

Pirates fik en dårlig start på kampen, hvor der kun skulle gå 20 sekunder, før SønderjyskE var kommet foran. William Boysen scorede kampens første mål, og det blev op ad bakke derfra for Pirates. Pirates fik kampens første powerplay, og det udnyttede Julian Jakobsen til udligning til 1-1. Den stilling holdt resten af perioden ud, hvor Pirates fik deres første udvisning, men der blev arbejdet godt i egen zone.

I den midterste periode byttede holdene en del udvisninger, hvor alle tre mål blev scoret i powerplay. Først var det Kirill Kabanov, der bragte Pirates foran med 1-2, da han let kunne sende pucken i et tomt mål, da Julian Jakobsen havde taget en del af Galbraiths udsyn fra målet. Efter lidt klumpspil foran George Sørensen i målet var William Boysen sidste mand på pucken, hvilket blev noteret som et powerplay mål, da SønderjyskE lige var blevet fuldtallige.
Kort efter røg Lasse Bo Knudsen, og det udnyttede Yannick Vedel til at bringe SønderjyskE foran med 3-2. Pirates fik en mulighed for at udligne i powerplay, og til trods for en 3mod1, så blev der ikke scoret yderligere i periode.
3-2 til SønderjyskE efter 2. periode.

Pirates kom til flere gode muligheder i 3. periode, hvor den tidligere SønderjyskE spiller, Josh MacDonald, kom alene mod SønderjyskEs mål, men han blev grebet ud. Pirates kom igen i undertal, men George Sørensen pillede en af de store redninger for at holde Pirates inde i kampen.
George Sørensen var dog chanceløs, da Sønderjyske kom foran med 4-2, da Cameron Brown skøjtede fra Bergholt, og han sendte pucken op i hjørnet. Med lige under tre minutter tilbage af perioden fik Pirates muligheden i powerplay, hvor George Sørensen blev taget ud. Det gav ikke bonus, og Pirates kunne notere deres 2. nederlag i 3 træningskampe.

Næste træningskamp er på fredag 4. september kl. 19.30, hvor Frederikshavn White Hawks kommer på besøg i Bentax Isarena.