Det blev til et nederlag i det første nytårsbrag, hvor turen var gået til Frederikshavn. Der var et par spillere mere med til kampen, mens defensiven manglede Lasse Bo Knudsen. Frederikshavn var kyniske og godt hjulpet på vej af, at George Sørensen ikke spillede sin bedste kamp. Frederikshavn vandt 5-3, og der er allerede mulighed for revanche onsdag aften i Bentax Isarena.

Frederikshavn White Hawks - Aalborg Pirates 5-3 (2-1, 2-1, 1-1)
Mål: 00:42 1-0 Nikolaj Krag Christensen (Brinkman, Beukeboom), 12:42 1-1 Julian Jakobsen (Spelling, Neill) PP2, 15:43 2-1 Mathias Mølgaard (Brinkman, Hope), 31:08 3-1 Mathias Mølgaard (Hope, Topholt), 31:28 3-2 Martin Højbjerg (Brinkman, Brøndberg), 39:14 4-2 Mads Larsen (J. Jensen, Andersen), 54:08 5-2 Nikolaj Krag Christensen (Bertelsen), 57:59 5-3 Sebastian Bergholt (Spelling, MacDonald) PP

Udvisninger: White Hawks 7x2 min., Pirates 2x2 min.
Tilskuere: 0

Det første af to lokalbrag blev spillet tirsdag aften, hvor Frederikshavn havde hjemmebane.
Der var lidt godt nyt på holdkortet i Pirates, hvor Martin Højbjerg og Thomas Spelling var tilbage på holdkortet efter, at de havde været ude. Det betød, at Pirates kunne stille med fire kæder igen, og der var blevet ændret en smule i kæderne op til kampen. Dog var Lasse Bo Knudsen ude til kampen sammen med Martin Lefebvre, Mikkel Højbjerg og Daniel Madsen, der stadig sad ude med skader.

Pirates fik ikke den bedste start på kampen, da Frederikshavn kom foran indenfor det første minut. Sebastian Brinkman kom mod mål, hvor George Sørensen kun kunne halvklare og pucken røg ud til Nikolaj Krag Christensen, der kunne sende pucken i nettet.
Pirates arbejdede godt på hele isen, hvor man fik holdt Frederikshavn fra de helt store chancer, mens man kom tættere på en udligning.
Pirates tilkæmpede sig et powerplay midtvejs i perioden, og det blev også til 5mod3 i 37 sekunder, hvilken Julian Jakobsen udnyttede til udligning efter et par hurtige afleveringer fra Carl Neill og Thomas Spelling.
Efter spil og chancer var det ikke helt fortjent, at Frederikshavn med små fire minutter igen kom foran med 2-1 på mål af Mathias Mølgaard. Han sendte pucken ind ved den nærmeste stolpe, mens der var en smule trafik foran George Sørensen.

Pirates kom stærkt ud til 2. periode, og kom til masser af chancer, men man kunne ikke få pucken ind bag Seldrup i Frederikshavns mål. Der var også mulighed i powerplay, men man fik ikke spillet chancen helt stor nok, og det endte uden scoringer.
Frederikshavn var igen kyniske, da de fik muligheden, hvor Mathias Mølgaard slog en hoppende puck i nettet til 3-1. Pirates var dog hurtige til at få reduceret, da Martin Højbjerg sendte pucken i nettet bare 20 sekunder efter Frederikshavns mål til 3-1. Han sendte pucken sikkert ind bag Seldrup til 3-2. Det gav lidt ekstra gejst, hvor man dog kom lidt ned igen kort efter, da Frederikshavn kom i powerplay. Det gav ikke nogle scoringer, men Frederikshavn fik alligevel øget til 4-2, da Mads Larsen sendte pucken ind bag George Sørensen i periodens sidste minut.

Pirates kom igen godt ud til 3. periode, og man kom til en del chancer, men man kunne stadig ikke få pucken i nettet bag Seldrup. Pirates fik også flere muligheder i powerplay, men der manglede noget skraphed her. Pirates fik blandt andet muligheden i 5mod3 i et lille minut, men det kom der ikke de store chancer ud af.
Med cirka seks minutter igen af 3. periode fik man ikke pucken ud over blueline, hvilket gav en chance til Nikolaj Krag Christensen, og han sendte pucken i nettet til 5-2. Det lignede en klar afgørelse af kampen. Garth Murray udnyttede, at Frederikshavn tog deres timeout til at tage George Sørensen ud af målet med omkring fem minutter igen af perioden. Efter en fejl ved faceoff af Jesper Jensen kom Pirates i overtal, hvor Sebastian Bergholt bragte en smule håb ind med en reducering til 5-3 med to minutter igen.

Pirates spiller allerede igen i morgen, onsdag kl. 19.30, på hjemmebane i Bentax Isarena, hvor der er returkamp, når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg.

2020 blev lukket med sejr efter overtid over White Hawks STREAM: Frederikshavn WH-Aalborg Pirates