For anden gang af de seneste tre kampe på hjemmebane blev det kun til ét point, da Herning Blue Fox var på besøg. Pirates leverede ikke deres bedste kamp, og Herning var gode til at udnytte de fejl, som Pirates lavede defensivt. Herning sejrede med 2-3 efter straffeslag.

Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 2-3 (0-0, 0-1, 2-1, 0-0, 0-1)
Mål: 38:44 0-1 Jan Dalecky (Dupont), 47:35 1-1 Pierre-Olivier Morin (Carstensen, Spelling), 48:14 1-2 Joachim Linnet (Dalecky), 54:28 2-2 Sebastian Bergholt (Krogsgaard, Mi. Højbjerg), 65:00 2-3 Markus Jensen PS

Udvisninger: Pirates 0x2 min., Blue Fox 1x10 min. (Brodie Dupont), 4x2 min.
Tilskuere: 3813

Til aftenens kamp havde Pirates fået Pierre-Olivier Morin tilbage på holdet efter, at han havde siddet over til kampen i Frederikshavn. Det betød, at Jonas Jakobsen var gledet ud af holdet, mens Emil Marcussen var 13. forward.

Sammenligner man 1. periode med kampen mod Frederikshavn, så var det en kedelig omgang, men det var en meget taktisk 1. periode, hvor Pirates kom frem til enkelte store muligheder, mens man defensivt havde rimelig godt styr på Hernings opspil.
Største mulighed tilfaldt Kirill Kabanov, men han fik ikke ordentligt ram på pucken, og den endte med at ryge lige op i luften i stedet for mod mål.
Pirates fik periodens eneste powerplay, men man fik ikke spillet sig frem til de store muligheder, hvor det var mere puckbesiddelse omkring banderne.
0-0 efter 1. periode.

Kampen livede noget op i 2. periode, hvor der var chancer til flere scoringer, hvor Kirill Kabanov flere gange var tæt på. George Sørensen havde også sit at se til i den anden ende af isen. Pirates havde igen en chance i powerplay, men det virkede til, at Herning havde læst på lektien, og Pirates havde svært ved at komme til de åbne chancer.
Mod periodens slutning udnyttede en fejl i egen zone, der sendte Jan Dalecky alene mod mål, og han sendte pucken ind bag George Sørensen til 0-1.

3. periode og Pirates skulle ud og jagte for at få point. Det lignede starten på et normalt Pirates comeback, da Pierre-Olivier Morin fik sidste stav på pucken tæt under mål efter, at Nikolaj Carstensen fik styret pucken mod mål. Bentax Isarena kogte, men Herning udnyttede endnu en fejl i opspillet, hvor Joachim Linnet kunne sende pucken i nettet bag en flyvende George Sørensen.
Pirates fik endnu en gylden mulighed i powerplay for at komme foran, men det lykkedes ikke at komme til de store chancer, og i stedet var det Sebastian Bergholt, der trak ind i banden og sendte pucken i nettet til 2-2. Godt hjulpet på vej af Julian Jakobsen, der stod rigtig godt placeret foran Simon Nielsen i Hernings mål.

Den ordinære tid endte 2-2, og i overtiden var der chancer til begge hold, hvor Anders Krogsgaard var tættest på, men hans skud ramte ydersiden af målet. Ingen af holdene fik scoret i overtiden, og derfor skulle der straffeslag til, for at finde en vinder af det ekstra point. Pierre-Olivier Morin, Martin Højbjerg og Thomas Spelling brændte alle sammen, mens Hernings Markus Jensen var den eneste, der scorede på straffeslag.

Aalborg vil spille "Winter Classic" mod Frederikshavn i juledagene Optakt: Årtiets første kamp, når Herning kommer på besøg