Lodtrækningen artede sig sådan, at Pirates trak lokalrivalerne, Frederikshavn White Hawks i den sene semifinale, mens Herning Blue Fox fik SønderjyskE i den tidlige kamp om fredagen.

Den 23. december ved 10-tiden blev der trukket lod til Metal Final4, da TV2Sportens Lars Fink havde sat de fire direktører stævne på en webcam forbindelse, hvor der blev snakket lidt om sæsonen indtil nu, og hvordan det så ud i øjeblikket.

Alle fire direktører var enige om, at det var fire stærke hold, der deltager i turneringen, og det bliver dagsformen samt evt. skader, der bliver afgørende for, hvem der kan stå med titlen efter lørdagens finale i Sparekassen Danmark Isarena. Både Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE nævnte begge, at de havde gode minder fra finaler i Sparekassen Danmark Isarena ved Metal4, og SønderjyskEs direktør, Klaus Rasmussen, nævnte, at Ligaforeningen var ganske trygge ved, at det igen blev Pirates, der skulle være værter for turneringen.
De var naturligvis ærgerlige over, at man skulle igennem nytårsprogrammet uden tilskuere, for det var kampe, der normalt tiltrak en del tilskuere. Men som situationen så ud i landet i øjeblikket smittemæssigt, så var det forståeligt, at der måtte tages aktion fra regeringens side.

Efter en smule snak, så blev der foretaget en lodtrækning, der sammensatte Herning Blue Fox med SønderjyskE i den tidlige kamp i Sparekassen Danmark Isarena, mens Frederikshavn White Hawks bliver det tekniske hjemmehold mod Aalborg Pirates i den sene kamp.

Det glædede direktør, Lars Laursen, smule, at når vi ikke kunne have 5000 tilskuere til nytårsbraget, så var muligheden der i den sene semifinalekamp ved Metal Final4.


Patty, Pedro, Ida, Bosse og alle de andre pirater er klar METAL FINAL4-LODTRÆKNING: Klassiske dueller i semifinalerne