Pirates var bagud to gange i løbet af kampen, men Pirates endte med at vinde kampen i overtid, da kaptajnen scorede det udlignende mål i ordinær tid samt det afgørende mål i overtiden. Det var en rodet kamp, hvor begge hold lavede en masse fejl i det opbyggende spil, hvilket gav en del chancer i begge ender.

Rungsted Seier Capital - Aalborg Pirates 2-3 (1-0, 1-1, 0-1, 0-1)
Mål: 00:49 1-0 Jacob Gammelgaard (Olsson), 30:17 1-1 Patrick Bjorkstrand (Spelling, Curti), 30:23 2-1 Donat Szika, 52:45 2-2 Julian Jakobsen (Curti) PP, 61:59 2-3 Julian Jakobsen (Kabanov, Carstensen)

Udvisninger: Capital 5x2 min, Pirates 5x2 min.
Tilskuere: 805

Til aftenens DM-finale revanche i Rungsted kunne gæsterne fra Aalborg Pirates komme i samme opstilling, der, tirsdag aften, havde besejret SønderjyskE med 4-2 på egen is. Det betød, at Pirates stadig var uden forwards Emil Marcussen og Mikkel Højbjerg, mens værterne fra Rungsted Seier Capital var uden Ville Kolppanen i målet, men ellers stillede Rungsted med fire kæder.
Kun 805 tilskuere var på plads i Bitcoin Arena en fredag aften, hvor topholdet, Aalborg Pirates, var på besøg.

Rungsted chokstartede, da de kom foran allerede indenfor det første minut. Efter noget klumpspil bag Pirates' mål endte pucken ved Rungsteds Jacob Gammelgaard, der hamrede pucken op i det fjerneste hjørne. Det var Gammelgaards første mål i Rungstedtrøjen. Pirates fik kampens første udvisning, da kaptajn, Julian Jakobsen, måtte ud at sidde i et par minutter, men Pirates' boxplay holdt stand.
Det var dog et Pirates hold på hælene, der tillod en del chancer til Rungsted, hvor Frederik Bjerrum opsnappede pucken og kom alene mod George Sørensen, men hans afslutning sad over målet.

Pirates havde sporadiske muligheder, hvor det især var kæden med Pierre-Olivier Morin, Stephen Anderson og Jeppe Jul Korsgaard, der kom til muligheder. De kom bl.a. igennem i en 2mod1, men afleveringen til Korsgaard sad ikke på bladet, mens Morins afslutning fra slottet et par minutter senere røg forbi den ene stolpe.
Pirates fik sat et mindre pres på Rungsted mod slutningen, hvor det kunne være blevet til en udligning, men det lykkedes for Rungsted at beholde den tidlige føring efter 1. periode.

Rungsted var tæt på at få den perfekte start på 2. periode, da Marcus Olsson kom alene mod George Sørensen, men Sørensen lukkede af mellem benene, og Olsson måtte skøjte ud til udskiftningsboksen. Skiftet efter var tirsdagens helt for Pirates, Martin Højbjerg, der kom igennem, men han misbrugte med baghånden. Der var masser af chancer i begge ender af isen, hvor Pirates igen sløsede i egen zone, hvor pucken blev spillet bagud mod eget mål uden, at der var en medspiller. Den opsnappede Nichlas Hardt, men George Sørensen greb ham ud.
Midtvejs i kampen blev angriberne pludseligt mere skarpe foran mål, hvor det først var Patrick Bjorkstrand, der fik udlignet og seks sekunder senere var det Donat Szita, der udnyttede en fejl af Lasse Bo Knudsen, der fumlede med pucken på egen blueline.
Pirates havde et par chancer i powerplay mod periodens afslutning, men det lykkedes ikke for Pirates at udnytte dem. Tobias Ladehoff var meget tæt på, men David Grubak kom flyvende og fik reddet afslutningen lige før stregen.
Kort før periodens slutning var Frederik Bjerrum igen tæt på, men George Sørensen fik akkurat lukket af ved stolpen.
2-1 til Rungsted efter 2. periode, hvor begge hold kom til en del chancer, men Sørensen og Grubak havde flere store redninger.

Spillet i de sidste tyve minutter var ikke meget bedre fra holdenes side. Det blev en nervøs periode, hvor begge hold var bange for at lave en afgørende fejl. Halvvejs i perioden var der ingen af holdene, der havde fået et afgørende overtag på perioden. Det blev til to minutter, hvor det var 4mod4, da Frederik Bjerrum og Tobias Ladehoff havde en mindre batalje væk fra spillet, men det blev bare til en udvisning til begge, så man kunne spille videre.
Pirates fik endnu engang muligheden i powerplay, og denne gang lykkedes det at udligne, da Julian Jakobsen var først over en returpuck efter et skud fra Charlie Curti fra toppen af den ene cirkel. Pirates fik et skud selvtillid, og gik mere offensivt til værks, og chancerne kom også, men Rungsted havde også deres muligheder, når Pirates blev for passive.
I de døende sekunder var Pirates' Martin Højbjerg tæt på at styre pucken i nettet, men hornet lød i Bitcoin Arena til pointdeling efter de første tre perioder.

I overtiden var det Rungsted, der havde pucken i starten, men det var kaptajn Julian Jakobsen, der trådte til og scorede det afgørende mål efter et mindre pres fra Pirates.
Pirates spiller næste gang allerede på søndag, hvor Herlev Eagles kommer på besøg i Gigantium Isarena. Der er kampstart kl. 15.00.