Felix Scheel var tilbage på holdet, da Rungsted var på besøg i Bentax Isarena. Scheel scorede det afgørende mål i sejren på 6-3.

Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 6-3 (0-1, 2-1, 4-1)
Mål: 04:37 0-1 Shane Hanna (Raskob, Rosenthal), 24:01 1-1 Julian Jakobsen (Mi. Højbjerg, Bergholt) PP, 28:24 2-1 Lasse Bo Knudsen (Flodqvist, Bergholt), 30:22 2-2 Shane Hanna (Persson, Raskob), 40:56 3-2 Tim Davison (Krogsgaard, Spelling), 48:36 3-3 Rasmus Andersson (Persson, Olsson) PP, 55:40 4-3 Felix Scheel (Spelling, Carstensen), 58:14 5-3 Julian Jakobsen, 58:32 6-3 Jeppe Jul Korsgaard (Hinse) EN

Udvisninger: Pirates 3x2 min., Seier Capital 5x2 min.
Tilskuere: 2517

Til aftenens topkamp var Felix Scheel tilbage for Pirates, mens Martin Højbjerg og Marcus Pedersen sad ude med skader. Pirates var på jagt efter revanche efter nederlag i det seneste indbyrdes opgør for en lille måned siden, hvor Rungsted vandt med 3-1 på hjemmebane.
Forud for kampens begyndelse blev Thomas Spelling kåret som oktober måneds spiller for Aalborg Pirates.

Pirates kom ud med en god fart i skøjterne, og kom til flere gode muligheder, men man havde ikke præcisionen og marginalerne på sin side. Det var derfor mod spil og chancer, at Rungsted kom foran med 0-1, da Pirates' spillere kiggede mere på pucken end at Shane Hanna, der kunne liste frem til fjerneste stolpe og sende pucken i nettet.
Kort efter var Kirill Kabanov tæt på at udligne, men han måtte se hans afslutning prelle af på sammenføjningen.

Pirates fortsatte med samme fart i starten af 2. periode, hvilket også gav bonus, da Julian Jakobsen i powerplay sendte pucken i nettet. Det gav mere energi til holdet, og små fire minutter senere hamrede Lasse Bo Knudsen på mål, hvor den blev rettet af på vej mod mål, og endte i nettet.
Rungsted fik udlignet til 2-2, da Shane Hanna, for anden gang i kampen, fik pucken i nettet bag George Søernsen.
Julian Jakobsen fik styret pucken i nettet med lidt over tre minutter tilbage af 2. periode, men målet blev annulleret grundet offside i målfeltet.

Pirates fik den bedste start på 3. periode, da først Jeppe Jul Korsgaard var tæt på at bringe Pirates foran. Kort tid efter var det Tim Davison, der fandt et hul i det øverste hjørne, hvor der var plads til pucken. Ny Piratesføring efter et lille minut af 3. periode.
Pirates havde chance på chance, men det var Rungsted, der udlignede, da de fik deres første powerplay i kampen. Pucken endte ved Rasmus Andersson, der kunne sende pucken i nettet bag George Sørensen.

Pirates kæmpede videre og videre for at komme til chancer, og det lykkedes ved Felix Scheel, da han trak på tværs foran Thomas Lillie og kunne smide pucken i det tomme mål. Rungsted satsede mere mod slutningen, og først kunne Julian Jakobsen sende pucken i nettaget, og kort tid efter kunne Jeppe Jul Korsgaard sende pucken i et tomt mål, da Thomas Lillie var på vej ud mod bænken.

Pirates sejrede med 6-3 og åbnede dermed et hul på 10 point ned til netop Rungsted Seier Capital på 2. pladsen. Pirates spiller næste gang på næste tirsdag, 19. november kl. 19.00, hvor Rødovre Mighty Bulls besøger Bentax Isarena.