I dag nåede solgte billetter til DEN AFLYSTE FINALE op på 5.000 stykker, og det var en af pionerer i aalborgensisk ishockey, Erik Haugaard, der lige nu arbejder i Norge og som med sit køb nåede det magiske tal.
De norske myndigheder har vurderet Erik Haugaards firma EHN Engineerings arbejde så vigtigt, at Erik Haugaard og to medarbejdere har fået dispensation til at rejse ind i Norge uden karantæne samt arbejde hver dag i Moss med få asfalten til vejbelægningen på de to store færdselsårer U 6 og E 18 gjort færdig.

Specielt bindemiddel
ENH Engineering producerer et specielt bindemiddel i asfalten, som er blevet nødvendig på grund af større belastninger, når fly lander/letter, samt når der er mange tunge lastbiler på vejene. Firmaet leverer og installerer ENHs produkter i 70 lande og har op til 15 % af verdensmarkedet.
-Det er en noget speciel situation lige nu at arbejde i Norge, som på grund af Corona-virusset har ret skrappe restriktioner for folks færden og arbejde, siger Erik Haugaard. Vi skal køre en speciel rute fra vort hotel til arbejdet på et asfaltværk, og på hotellet har vi vor egen afdeling. Vi må ikke blande os med nordmændene ud over det absolut nødvendige.

Imponerende CV
Erik Haugaards ishockey CV er imponerende.
Den nu 73-årige direktør og indehaver af EHN Engineering startede som 4-5-årig med om vinteren at løbe rundt på voldene omkring St. Restrups Højskole og spille ”vinterfodbold” med stokke og en træklods.
I 1965 blev han medlem af Aalborg Ishockey Club og senere hed klubben AaB. Det blev til 150 førsteholdskampe, kulminerende med klubbens første sølvmedaljer i 1976, inden den aktive karriere sluttede. Senere varetog han jobbet som holdleder og bestyrelsesmedlem i AaB.
Erik Haugaard flyttede senere til Odense, hvor han først blev holdleder, så træner for at slutte som formand. Da han i 1999 flyttede tilbage til Aalborg, var det med et æresmedlem af Odense Ishockey Klub i bagagen.

Følger Pirates kampe
-Jeg fulgte jævnligt ishockeyudviklingen i Aalborg, også efter Pirates kom på banen, og da jeg blev bedt om at træde til med ny kapital, var jeg ikke betænkelig ved at blive aktionær. Pirates har været inde i en god udvikling såvel på som uden for isen. Dygtige ledere og gode spillere førte jo til The Double for et par sæsoner siden. Alt var lagt til rette for at i hvert fald det danske mesterskab for tredje gang skulle havne i Aalborg, da den kedelige Corona-virus kom på tværs, slutter Erik Haugaard, der stadig tilbringer omkring halvdelen af årets 365 dage i udlandet med at installere firmaet produkter. I Aalborg er han fast tilskuer i Bentax Isarena, når Pirates er på isen.


Sølvtårer da AaB første gang kom på medaljekurs Piratspillere med den rette indstilling - også tak til mor…