Den stærke og teknisk dygtige back Ian Edmondson måtte forlade Aalborg Pirates i utide midt i oktober, men tiltræder til stor glæde for holdkammerater og trænere igen hos Aalborg Pirates i slutningen af november.

- Vi var rigtigt kede af det på Ians vegne, da han var nødt til at rejse hjem, fordi hans far var alvorligt syg. Sådan et ønske ville vi naturligvis ikke stå i vejen for, så Ian kunne komme hjem og være sammen med sin far i den sidste tid, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Ian Edmondson kom til Aalborg Pirates i starten af denne sæson og er registreret for 12 kampe, 2 mål og ialt 6 point for Aalborg Pirates.

- Ian nåede hjem og fik 9 dage sammen med sin far, inden Ian ringede til mig og fortalte, at hans far var gået bort. Samtidig fortalte Ian mig også at hans far havde ønsket, at Ian skulle tage tilbage til Danmark for at spille ishockey igen, når han var klar til dette. Ian sagde derfor også til mig, at han gerne ville tilbage, hvis vi ville have ham, udtaler Ronny Larsen og tilføjer med et lille smil på læben: Det vil vi meget gerne! 

Ian rejser tilbage til Aalborg i slutningen af november og vi forventer, at han er klar til vores første hjemmekamp efter Continental Cup.

Vi sender vores dybeste medfølelse og tanker til Ian og hele hans familie.


Continental Cup: Et blik på Sheffield Steelers VIDEO: Se mål og interviews fra Aalborg mod Rødovre