I sæsonens første kamp endte det med overtid, før Pirates kunne notere sejren og de to point på kontoen. Mikkel Højbjerg scorede tre mål, og Pirates havde chancer til at vinde kampen i ordinær tid, men Odense kæmpede bravt.

Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 4-3 (1-2, 2-0, 0-1, 1-0)
Mål: 03:17 1-0 Mikkel Højbjerg (Carstensen, Ma. Højbjerg), 11:46 1-1 Lukas Lundvald Nielsen (Anker Christensen), 15:48 1-2 Henry Hardarson (Donaghey, Lundvald Nielsen), 22:13 2-2 Jonas Jakobsen (Carstensen, Bergholt), 36:27 3-2 Mikkel Højbjerg (Ju. Jakobsen, Kabanov) PP, 46:27, 3-3 Shawn O'Donnell (Hardarson, Lundvald Nielsen), 62:35 4-3 Mikkel Højbjerg (Kabanov, Bergholt)

Udvisninger: Pirates 1x10 min. (Tobias Ladehoff), 3x2 min., Bulldogs 4x2 min.
Tilskuere: 1731

Fredag aften, og det var endelig tid til ishockey fra Metal Ligaen. Pirates tog imod Odense Bulldogs, som man også havde spillet et par træningskampe mod op til sæsonen. Begge de kampe var endt med sejre til Pirates på hhv. 5-1 og 3-1.
Til aftenens kampe var Pirates stadig uden Thomas Spelling, og kunne dermed stille op samme opstilling som seneste kamp, hvilket også var mod Odense Bulldogs.

Pirates startede ud bedst og kom til flere gode muligheder ved bl.a. Jeppe Jul Korsgaard, og George Sørensen havde ikke det store at lave. Pirates kom også fortjent foran ved Mikkel Højbjerg, der let kunne sende pucken i nettet tæt under mål efter tværaflevering fra Nikolaj Carstensen.
Jonas Jakobsen var tæt på at bringe Pirates på 2-0, men hans skud på mål ramte den ene opstander og røg tilbage i spil igen. Odense fik udlignet til 1-1 ved Lukas Lundvald Nielsen på en tilfældig chance, men Pirates pressede på for yderligere scoringer.
Højbjerg tvillinger var i spillehumør og kom frem til flere gode muligheder, men pucken ville ikke det sidste over stregen.
Pirates kom bagud med 1-2, da den tidligere Pirates spiller, Henry Hardarson, styrede pucken op i nettaget uden mulighed for George Sørensen.

Mod slutningen af perioden fik Pirates kampens første powerplay, hvor Martin Højbjerg havde muligheden i både første og anden periode, men det lykkedes ikke. Udligningen kom dog kort efter powerplayet, da Jonas Jakobsen ramte pucken, da Nikolaj Carstensen sendte den mod mål fra blueline.
Pirates havde masser af muligheden, hvor man havde en masse gode skud på mål. Det lignede også længe en føring til Pirates efter små 8 minutter af perioden, da Jeppe Jul Korsgaard rundede Galansky, og smed pucken tilbage til Kirill Kabanov, der sendte pucken i nettet. Dommerne kiggede det igennem, og vurderede at Kirill Kabanov havde sparket pucken i nettet.
Pirates blev ved med at producere chancer, og det lykkedes også for Pirates at komme på 3-2, mens man var i powerplay. Hurtigt spil foran Galansky, og Mikkel Højbjerg blev dobbelt målscorer.
Mod slutningen af perioden tog Pirates et par udvisninger, hvor man måtte kæmpe i 3mod5 i næsten et minut af 2. periode. Det lykkedes at holde Odense fra at score i perioden, hvor godt arbejde af Martin Lefebvre ved banden og Julian midt for mål lukkede ned for Odenses powerplay.
3-2 til Pirates efter 2. periode, hvor Pirates kom tilbage i kampen.

Pirates startede 3. periode i 3mod5 i knap et halvt minut og efterfølgende i 4mod5 i endnu et halvt minut. Pirates stressede Odense godt i deres opbyggende spil, og det lykkedes at afvægre udvisningerne.
Pirates havde masser af muligheden, det virkede til, at man til tider glemte defensiven, og det kostede også en udligning, da Odenses Shawn O'Donnell kom alene mod George Sørensen, der blev den lille i duellen.
Pirates lå et stort pres på mål, men kom ikke frem til de store muligheder foran mål, og mod slutningen fik Tobias Ladehoff en personlig straf for at skyde pucken mod mål efter fløjten.
Pirates kom i powerplay mod slutningen og havde chancen for at tage alle tre point i ordinær tid, men pucken ville ikke ind, og der skulle derfor overtid til.
Pirates havde pucken i store dele af tiden, og Mikkel Højbjerg kunne sætte staven på sejrsmålet, så der kom to point ind på kontoen i første kamp.

Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor Pirates tager til Vojens, hvor SønderjyskE tager imod. Pirates spiller næste gang på fredag 25. september kl. 19.30, hvor Frederikshavn White Hawks kommer på besøg.

Pirates TV: Interview med Ronny Larsen efter 4-3 overtids-sejr. VI SPILLER I AFTEN!