Josh MacDonald var den store helt i eftermiddagens kamp, da han scorede kampens første to mål, men også assisterede på to andre. Sejren blev på 0-7, og der var seks forskellige målscorer i kampen, hvor George Sørensen afviste 23 skud.

Odense Bulldogs - Aalborg Pirates 0-7 (0-4, 0-2, 0-1)
Mål: 08:21 0-1 Josh MacDonald (Mi. Højbjerg, Ju. Jakobsen) PP, 12:45 0-2 Josh MacDonald (Carstensen, Kabanov), 13:48 0-3 Jonas Jakobsen (Korsgaard), 16:05 0-4 Mikkel Højbjerg (MacDonald, Spelling) PP, 24:20 0-5 Kirill Kabanov (Neill, Ladehoff), 30:03 0-6 Julian Jakobsen (MacDonald, Spelling) PP, 58:38 0-7 Daniel Madsen (Kabanov)

Udvisninger: Bulldogs 4x2 min., Pirates 5x2 min.
Tilskuere: 322

Pirates tog søndag eftermiddag til Odense for at komme tilbage på rette spor efter tre nederlag i træk. Odense har været et hold, der har givet os problemer både i denne sæson, men også i tidligere, så der skulle være fuld fokus fra kampens start.
På holdkortet kunne man notere, at Lasse Bo Knudsen var blevet klar efter, at han senest måtte udgå i Herlev. Dog var Jonas Brøndberg fraværende sammen med Martin Lefebvre, Martin Højbjerg, Pierre-Olivier Morin og Jonathan Brinkman.

Powerplay var skrap for Pirates, der udnyttede alle tre muligheder, som man fik i løbet af kampen. De første kom i 1. periode, hvor Josh MacDonald scorede det første mål efter ca. 8½ minut. Perioden var chancefattig, og Pirates var ganske kyniske, når muligheden opstod.
Det blev også 0-2, da Josh MacDonald igen kunne sende pucken i nettet, og kort efter blev det også 0-3, da Jonas Jakobsen sendte pucken ind bag Tadeas Galansky, der ikke helt fik den hjælp af defensiven, som han kunne have brug for.
Pirates kom igen i powerplay, da McNally kom ud for en crosschecking, og der skulle ikke gå mere end seks sekunder, så var det 0-4, og det lignede en afgørelse af kampen. Dog har Odense kæmpet sig tilbage fra lignende kampe mod Pirates, så man skulle beholde fokus.

Kirill Kabanov ville ikke stå tilbage for kædekammeraten, og han gjorde det til 0-5. Pirates havde alle marginalerne på deres side, og Odense virkede ikke til at være et hold, der havde redskaberne til at komme tilbage i kampen.
Ca. halvvejs i perioden og i kampen blev det til 0-6, da kaptajn, Julian Jakobsen, var sidste mand på pucken efter opspil fra Carl Neill og Thomas Spelling. Spelling var til rykket op til Julian Jakobsen og Mikkel Højbjerg for at få lidt gang i dem igen, og det så ud til at virke.

3. periode skulle bare overståes uden skader og karantæner, og det lykkedes også for George Sørensen at holde nullet. Han blev dog ikke sat på de store prøver af Odense, og Daniel Madsen kunne sende pucken i nettet til 0-7, da han med ca. 1½ minut igen blev den sidste målscorer i kampen.
Pirates endte med at score syv mål, hvor det kun var Josh MacDonald, der blev dobbelt målscorer. Selvom vi er uden flere offensive spillere, så har vi bredden til at styre kampene fra start til slut.
Med sejren rykkede vi nærmere på topholdene, Esbjerg sad over i dag, og Rungsted kun fik et enkelt point i Herning, da de tabte i overtid. Vi holder stadig afstanden på fire point ned til SønderjyskE, der sejrede med 8-1 i Rødovre.

Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor Odense Bulldogs får muligheden for revanche, når de gæster Bentax Isarena.

De heldige sæsonkortholdere er nu udtrukket til kampen i morgen. Optakt: Bulldogs venter søndag eftermiddag