Billetsalget er åbnet til den syvende og afgørende kvartfinalekamp mod Rungsted hjemme Sparekassen Danmark Isarena.

Aalborg Pirates måtte rejse hjem fra Rungsted tirsdag aften med endnu et nederlag i bagagen. Denne gang på 4-2, hvilket betyder, at der fredag spilles den syvende og afgørende kvartfinalekamp hjemme i Sparekassen Danmark Isarena. 

Piraterne var på en helt særlig mission tirsdag, da skibet sejlede til Rungsted for at spille den sjette kvartfinalekamp. En sejr var målet, og intet mindre kunne gøre det. For efter søndagens opgør, hvor aalborgenserne måtte se sig slået, så ville en sejr tirsdag stadig betyde, at piraterne var videre til semifinalen, hvorimod et nederlag var ensbetydende med en syvende og afgørende kvartfinalekamp.  

Det var dog ikke ligefrem piraterne, der fik markeret sig fra start. Det var nemlig hjemmeholdet, der bragte sig foran med 1-0 efter fem minutter. Kort efter fik Pirates-kaptajn Julian Jakobsen dog hurtigt udlignet til 1-1.

Men små to minutter efter var det galt igen, for da begge holdene fik en udvisning, formåede hjemmeholdet at få bragt sig foran igen. Denne gang på 2-1.

Og det blev heller ikke den sidste scoring i perioden, for med små otte minutter tilbage fik hjemmeholdet igen sendt pucken i mål, efter en del tumult foran Pirates-keeper George Sørensen, og så stod der pludselig 3-1.  

Med halvandet minut igen fik piraterne dog en fem mod tre-mulighed. Der gik dog ikke mere end et par sekunder før Julian Jakobsen blev sendt i boksen. Aalborgenserne var dog stadig i overtal det sidste minut.

Anden periode bød ikke på flere mål. Dog fik begge holdene flere powerplay-muligheder, som ingen af klubberne formåede at udnytte.

Derfor blev piraterne sat under mere pres. For da pausefløjtet lød, var man stadig bagud 3-1, og nu var der kun en periode tilbage til at komme tilbage i kampen.

Fem minutter inde i tredje periode fik Aalborg Pirates dog endelig et af de tiltrængte mål, da Trevor Gooch fik reduceret til 3-2. Det var et mål, der fik tændt op i piraterne, der pludselig kæmpede lidt ekstra.

Uheldigvis for gæsterne var hjemmeholdet heller ikke færdige med at score mål, og med små seks minutter tilbage af kampen fik Rungsted bragt sig yderligere foran med 4-2.

Det fik tændt op for hallen kort efter, hvor hele seks spillere blev sendt direkte i bad efter et større slagsmål på isen.

Fra Aalborg Pirates var det Martin Højbjerg, Ian Edmondson og Brayden Low, der alle måtte ned i omklædningen og se de resterende fem minutter af opgøret.  

I kampens døende minutter blev Pirates-målmand George Sørensen taget ud af målet, i et sidste forsøg på, at få scoret de to afgørende mål, der ville tvinge kampen ud i overtid. Det blev dog ikke udkastet, og derfor måtte aalborgenserne se sig slået med 4-2. 

Dermed skal de to hold mødes igen fredag i den syvende og afgørende kamp i kvartfinaleserien. Billetsalget er startet, og du sikre dig en billet her på hjemmesiden. 

Det er for alvor en vigtig kamp, hvor piraterne har brug for alt den opbakning, de kan få. Så skynd dig ind og være en del af fællesskabet allerede nu. 

Kampfakta:

Periodecifre: 3-1, 0-0, 1-1

Mål: 1-0 Jacob Gammelgaard (05.06), 1-1 Julian Jakobsen (06.08), 2-1 Brett Thompson (08.55), 3-1 James Livingston (12.18), 3-2 Trevor Gooch (45.52), 4-2 Morten Jensen (53.42)

Udvisningsminutter: Rungsted 27, Aalborg 27  


Fansene har en vigtig rolle i afgørende kvartfinalekamp Martin Højbjerg tror på revanche tirsdag