"I aften er det juleaften, der er længe længe til..." Derfor har vi en lille julegave til alle Pirates fans, til at forsøde ventetiden lidt med.

Aalborg Pirates er stolte over, at vi kan præsentere en forlængelse af kontrakten med den 25-årige målmand, George Sørensen, så den også er gældende for den kommende 21/22 sæson.

- George Sørensen har vist et rigtig højt niveau i den halvanden sæson, som han har spillet for os. Han er uden tvivl en af ligaens bedste målmænd, og han har lagt på i denne sæson i forhold til sidste sæson. Ligaen er blevet tættere, men det har bare gjort Lago bedre, udtaler sportschef, Ronny Larsen.

George Sørensen er allerede noteret for seks shutouts i denne sæson efter 27 kampe. George ligger med den højeste redningsprocent blandt alle målmænd, der har fået min. 10 kampe fra start. Redningsprocenten ligger på 92,45, hvilket også er et step op i forhold til sidste sæson.
George kom til Aalborg forud for sidste sæson, hvor han skiftede fra Sverige for at genvinde sin plads omkring det danske landshold.

- George giver en masse tryghed til resten af holdet. Skulle holdet lave en fejl fremad i banen, så har vi en stærk målmand, der kan pille glansen af de fleste spillere. Det giver holdet en mulighed for at tænke på offensiv ishockey, som vi gerne vil spille, slutter sportschef Ronny Larsen.

Dermed er en af de vigtigste brikker i forhold til den kommende sæson på plads for trænerteamet.

---

Fra alle os til alle jer - et års forlængelse med George Lago Sørensen!

Glædelig jul


Pirates TV: Interview med George Sørensen om forlængelsen Sportschefens fremragende mandskabspleje