Det endte med en sejr på 3-1 til Pirates, da de forsvarende danske mestre, Rungsted Seier Capital, var på besøg i Sparekassen Danmark Isarena. Pirates var i kontrol i store dele af kampen, men blev en smule sløset i omgangen med pucken i 3. periode, hvor Rungsted kom bedre med uden at komme tættere på end de 3-1.

Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 3-1 (2-0, 1-0, 0-1)
Mål: 13:53 1-0 Pierre-Olivier Morin (Carstensen, Skinnars), 17:11 2-0 Kirill Kabanov (Morin, Ladehoff) PP, 20:30 3-0 Julian Jakobsen (Edmondson), 50:28 3-1 Tim Daly (Olsson),

Udvisninger: Pirates 1x2 min., Capital 4x2 min.
Tilskuere: 2012

Torsdag aften skulle begge hold forsøge at bygge videre gode stimer, hvor værterne fra Pirates har vundet de seneste par kampe, mens Rungsted kun er noteret for et nederlag i ordinær tid i de seneste fem kampe. Hos Pirates var der en ændring, da Victor Panelin-Borg ikke var kommet sig ovenpå den skade, som han pådrog sig i løbet af mandagens kamp. Derudover var Pirates uden Thomas Spelling, hvilket Pirates har været i nogle kampe. Hos gæsterne var man uden Ville Kolppanen i målet, mens William Back, Sebastian Bergholt og Mathias Røndbjerg manglede defensivt, hvilket rykkede Andre Pison Stærmose og Daniel Madsen ned på backpladserne. Derudover var Rungsted uden Nichlas Hardt i offensiven.

Forud for kampens begyndelse blev Pirates' Patrick Bjorkstrand kåret som månedens TISSOT spiller for november måned for hele ligaen. Bjorkstrand har også haft en god måned, hvor han har arbejdet godt på isen, men har også produceret gode tal offensivt.

Det var et Pirates hold, der kom ud med masser af fart i skøjterne, og det lignede næsten, at det var Rødovre, der var på besøg igen. Pirates kørte på alle kæder for fuld damp, og det var ikke meget, at George Sørensen så til afslutninger i kampens første halvdel.
Rungsted var så meget under pres, at Erik Hjalmarsson tog timeout efter små otte minutter for at ruske op i holdet og for at få dem ud af bussen. Det hjalp en lille smule, men det var stadig Pirates, der var i teten og skabte en del chancer. Dog var det Rungsted, der fik den største mulighed, da Ian Edmondson knækkede staven ved et slagskud og smed resterne af den i retning af pucken. Chancen fik Rasmus Thykjær Andersson, men han kunne ikke overliste George Sørensen i målet.
I stedet var det Pirates, der kom på 1-0, da Pierre-Olivier Morin var først over pucken ved den ene stolpe efter, at David Grubak kun kunne halvklare styringen fra Nikolaj Carstensen. Det virkede til at tage et stort pres af hjemmeholdet, men Rungsted kom bedre med i spillet og kom til enkelte gode muligheder, hvor der var gode muligheder for at udligne på den ene af dem.
Pirates fik muligheden i powerplay, og pludseligt gik det hurtigt fra Tobias Ladehoff til Pierre-Olivier Morin og til Kirill Kabanov, der meget let kunne fordoble Pirates' føring til 2-0.
Pirates havde pucken i mål til 3-0, da Julian Jakobsen blev sendt afsted mod mål, men Rungsted valgte at kalde en challenge på den, og billederne viste, at Julian Jakobsen var millimeter offside, og målet blev korrekt annulleret.
2-0 til Pirates efter 1. periode, hvor Pirates havde muligheder til flere mål, men Grubak var en sprællemand i flere situationer.

Ved den åbnede faceoff til 2. periode knækkede Pirates' Julian Jakobsen sin stav, og Rungsted boksen var utilfredse med, at han ikke fik en udvisning, da han skøjtede rundt med staven mod boksen. Den nye stav, som han fik i situationen var der mål i, da han styrede Ian Edmondsons afslutning ned i isen og i nettet.
Der var en tumult mellem Aalborgs Lasse Bo Knudsen og Rungsteds Frederik Bjerrum, hvor dommerne skilte de to parter af, men Frederik Bjerrum blev ved brokke sig til dommerne, hvilket kostede en udvisning. Det gav ikke yderligere scoringer af Aalborg, selvom chancerne var til det.
Pirates kom til flere muligheder, men pucken kom ikke ind bag Grubak i Rungsted målet, hvor han blev sat under et stort pres i flere situationer. Med små syv minutter igen måtte Rungsteds Mattias Persson udgå skadet, da han blev ramt af Daniel Madsen midt på isen, hvor begge spillere havde fokus andetsteds på isen.
3-0 efter 2. periode, hvor Pirates kontrollede spillet på isen, mens Rungsted virkede til at blive mere og mere frustreret.

I 3. periode kom Rungsted ud med fart og forsøgte at komme tilbage i kampen, men det blev uden Mattias Persson, der ikke var kommet tilbage på isen efter uheldet i 2. periode. Der var masser af chancer i begge ender, hvor George Sørensen leverede flere store redninger for at nægte, at Rungsted skulle komme tilbage i kampen, mens David Grubak også i flere omgange, viste, at han har klassen til at tage over for Ville Kolppanen, hvis han skulle være ude i længere tid.
Rungsted bragte noget spænding ind i kampen, da Pirates blev for nonchalant i egen zone og tillod Rungsted at have pucken mere end der var godt. Det gav en reducering til Rungsted, da Tim Daly sendte pucken ind bag George Sørensen. Det var med til at give et boost til Rungsted, og de var tætte på op til flere gange.
Med fire minutter igen endte Pirates med at få powerplay, hvilket var med til at ødelægge Rungsteds muligheder for at tage målmanden ud for at satse med en ekstra markspiller. Powerplayet gav ikke nogen scoringer, og Rungsted lykkedes først med lidt over et minut at tage Grubak ud af målet.
Rungsted fik sat spillet op, men Pirates var stærke til at blokere skud foran George Sørensen, så Rungsted fik ikke sendt et enkelt skud ind på George Sørensen. Tiden løb af uret, og Pirates kunne notere en sejr på 3-1 over de forsvarende mestre, mens der venter et topbrag mod Herning Blue Fox i morgen, fredag aften.