Carsten Hansen har intens fulgt Pirates togt i den al for korte sæson. Ikke ved at møde op i Bentax Isarena, men via Internettet. Carsten har nemlig de sidste 20 år arbejdet i udlandet og er på ottende år bosat i Amman i Jordan.
-Jeg vil selv betegne mig som den største Internet Pirat-fan og havde gjort klar til at følge de spændende slutspilkampe, siger 61-årige Carsten Hansen, der er regional direktør i Mellem Østen for Norsk Flygtningehjælp. Jeg er overbevist om, at Piraterne ville have gået hele vejen. De har haft et helt fantastisk hold, måske det bedste nogen sinde i Aalborg. De har ikke så mange gange været direkte i TV, men tak for nogle opvisninger med stor dominans.

Flot ishockey CV
Carsten Hansen har haft en lang karriere i aalborgensisk ishockey. Først som førsteholdsspiller i AaB fra 1976 til 1985, hvor det blev til over 300 kampe på klubbens bedste hold. Dernæst som bestyrelsesmedlem og senere formand i AaB Ishockey og Aalborg Ishockey Klub. På sit ishockey CV kan Carsten Hansen endvidere skrive assisterende træner for U 18 og U 20 landsholdene samt AaB Ishockey.

Totalt udgangsforbud
-Den globale corona rammer os alle i Jordan, og hvor vi bor, er vi nu underlagt et totalt udgangsforbud i 24 timer i døgnet, fortsætter Carsten Hansen. Alle forretninger er lukkede, ingen trafik o.s.v. Hvis du bryder udgangsforbuddet, er straffen 1 års fængsel. Til trods for at Jordan har forholdsvis få smittede og endnu ingen døde, så har regeringen taget de hårde metoder i brug. Det vil være en ren katastrofe, hvis - eller desværre nok - når coronaen rammer flygtningelejrene, hvor adskille tusinde mennesker er stuvet sammen på få kvadratmeter. Hvis man er bekymret for kapaciteten i det danske sundhedsvæsen, hvordan vil det så ikke se ud i en flygtningelejr. Det vil være en ren katastrofe.

Held og lykke
Carsten Hansen, der er gift med Snezana og bor sammen med parrets søn Luke på 8 år i Jordan, mens der er to voksne børn i Danmark, slutter med følgende:
-Håber at alle hockeyelskere holder humøret højt og at økonomien vil blive sikret til en ny sæson, hvor arbejdet må gøres færdigt. Held og lykke I gæve Pirates.

PS: Carsten Hansen har købt billetter til ”den aflyste finale” til hele familien.


PLUS/MINUS: Aalborg-spillerne dominerer TOP20-listen Nye spillerkontrakter er parkeret på pause