Odense kom godt ud til de første to perioder, men det var Pirates, der endte med at tage de tre point i rimelig komfortabel stil, da Pirates sejrede med 5-8 i Odense. En vigtig sejr i kampen om Final4 billetterne, der uddeles efter 16 runder.

Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 5-8 (2-1, 2-4, 1-3)
Mål: 03:40 1-0 Lukas Bach Nielsen (Simonsen), 07:08 1-1 Julian Jakobsen (Curti, Panelin-Borg), 15:49 2-1 Sebastian Ehlers (Sova), 20:12 3-1 Mikko Virtanen (Ehlers), 21:36 3-2 Patrick Bjorkstrand (Anderson, Edmondson), 28:55 3-3 Patrick Bjorkstrand (Koch, Ladehoff) PP, 31:08 3-4 Stephen Anderson (Koch), 31:20 3-5 Martin Højbjerg (Ladehoff, Curti), 31:51 4-5 Topi Piipponen (Sova), 44:45 4-6 Kirill Kabanov (Curti, Panelin-Borg), 49:52 4-7 Stephen Anderson (Morin), 52:52 4-8 Kirill Kabanov (Ma. Højbjerg), 56:20 5-8 Sebastian Ehlers (M. Larsen, Hansen)

Udvisninger: Bulldogs 3x2 min., Pirates 5x2 min.
Tilskuere: 1325

Pirates var lørdag aften på besøg i Odense, hvor Bulldogs tog imod. Bulldogs kæmpede for det spinkle håb om Final4, mens Pirates kæmpede for at få spillet mere på plads efter sejren over Rødovre for en uge siden. Derudover skulle der også vigtige point på kontoen.

Pirates startede sløjt og så ikke ud til at have fået busbenene ud af kroppen ved kampens begyndelse. Det udnyttede Odense til at komme på 1-0, da den tidligere Pirates spiller, Lukas Bach Nielsen, sendte pucken ind bag George Sørensen på Odenses første forsøg på mål.
En udvisning til begge hold indenfor kort tid gav spil 4mod4, hvor det var Pirates' kaptajn, der trådte til med en udligning til 1-1. Pirates tilbage i kampen, selvom spillet ikke hang sammen. Derfor var det heller ikke ufortjent, at det var Odense, der kom foran med 2-1 inden periodens afslutning. Igen var det en tidligere Pirates spiller, der var skarpretteren, Sebastian Ehlers, nettede til pausestillingen, 2-1.

Julian Jakobsen var blevet ramt af en puck og kom ind til periodens start med fuldmaske på, så han kunne spille videre. Starten på perioden var katastrofal for Pirates, da der kun var spillet 12 sekunder, så havde Mikko Virtanen bragt Odense på 3-1, og et nederlag til Pirates lå og ulmede.
Patrick Bjorkstrand holdt Pirates ind i kampen med en hurtigt reducering bare halvandet minut senere. Da vi var tæt på at ramme midtvejspunktet i kampen, så væltede målene ind. Først udlignede Patrick Bjorkstrand og inden for 12 sekunder havde Stephen Anderson bragt Pirates foran med 3-4, men Martin Højbjerg havde gjort det til 3-5. Men Odense holdt spænding i kampen, da de fik reduceret til 4-5 ved nytilkomne, Topi Piipponen. Stillingen holdt perioden ud.

Pirates kom på isen for at forsvare den spinkle føring, som man havde efter to perioder, men Odense var tæt på i flere omgange, men russiske Kirill Kabanov fik bragt Pirates foran med to mål igen, da han efter små fem minutter kunne styre pucken i nettet ved bagerste stolpe. Da Morin og Anderson sammen udnyttede et koks i det fynske forsvar, og Anderson kunne score til 4-7, så virkede det til, at kampen var afgjort.
Kirill kunne notere sit andet mål i kampen, da han gjorde det til 4-8, og at Sebastian Ehlers kunne pynte på resultatet med lidt over tre minutter igen var kun kosmetisk.

Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor bussen kører til Esbjerg, hvor Esbjerg er klar til kamp. Igen en vigtig kamp i spillet om billetter til Final4 stævnet, der spilles i februar måned.

Kampprogrammet til Continental Cup er klar VIDEO: Se målene fra Aalborg mod Rødovre