Efter at SønderjyskE her til eftermiddag vandt over Herlev Eagles i ordinær spilletid, står det allerede klart at Aalborg Pirates er klar til Metal FINAL4 endnu engang.

- Det har været et af vores delmål for sæsonen, at kvalificere os til Metal FINAL4, så det er naturligvis glædeligt at det sker allerede to spillerunder før skæringsdato, udtaler direktør Lars Laursen.

Aalborg Pirates vandt Metal FINAL4 i 2018, da det blev afholdt i den nuværende form for første gang, som opvarmning til VM i Herning.

Værtskabet af Metal FINAL4 kendes endnu ikke. Men det står allerede klart at de 4 deltagende hold bliver Frederikshavn White Hawks, Herning Blue Fox, SønderjyskE og Aalborg Pirates.

- Vi kommer selvfølgelig til at søge om værtskabet endnu engang. Men på nuværende tidspunkt er det eneste vi ved, at Metal FINAL4 skal spilles d. 18.-19. Februar 2022 - men ikke hvornår afgørelsen for værtskabet falder. Vi trækker i arbejdstøjet og laver det bedste bud, som vi kan komme op med. Så er det op til bedømmelsesudvalget at udvælge det bedste bud for tildelingen af værtsskabet, slutter direktør Lars Laursen

Aalborg Pirates er det eneste hold som har været kvalificeret til Metal FINAL4 hver gang siden turneringen startede.


Continental Cup: Olimp Riga - og IKKE Asiago bliver det fjerde hold i Aalborg VIDEO: Se mål og interviews fra Aalborg mod Herning