Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne. 

Aalborg Pirates støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 30. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer.
 
Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 PLAY lørdag 30. oktober, hvor Esbjerg Energy og Odense Bulldogs spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 
 
Hos Aalborg Pirates tager vi ansvar i mange henseender. Ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål. Lige nu er der mange daglige udfordringer i samfundet – og også i forhold til at drive en ishockeyklub - men når det er sagt, har vi alle relationer til familie og bekendtskaber, som har den uhyggelige sygdom tæt inde på livet.

Der er mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren er en sygdom, som stort set alle har haft inde på livet, og det er derfor en helt naturlig del for os i Aalborg Pirates at hjælpe til i kampen mod sygdommen.
 
- Tidligere har Aalborg Pirates aktivt været med i kampen mod cancer hvor vi sidste år også støttede Knæk Cancer sammen med resten Metallligaen udtaler direktør Lars Laursen.

- Spillerne har også tidligere støttet op om Stafet for livet. Med en så stor trup og virksomhed en som ishockey klub er, er det statistisk umuligt, at der ikke er flere der har haft kræft helt inde på livet, udtaler Lars Laursen.

Aalborg Pirates vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra fans og sponsorer.

Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end den daglige kamp på isen. Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen.
 
Følg med på Aalborg Pirates hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort vi blive sat gang i kampagnen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For Aalborg Pirates vedkommende bliver det kampen mod SønderjyskE, der spilles tirsdag d. 26/10 kl. 18:00


Pressemeddelelse: Ian Edmondson stopper i Aalborg Pirates HØJDEPUNKTER: Se målene fra Esbjerg-Aalborg