Aalborg Pirates sikrede sig adgang til semifinalen med en sejr på 3-7 i det 4. kvartfinaleopgør mod Herlev Eagles. En perfekt start på kampen med scoring fra Ben Duffy og Pirates så sig ikke tilbage.

Herlev Eagles - Aalborg Pirates 3-7 (1-2, 2-3, 0-2)
Mål: 00:44 0-1 Ben Duffy (Korsgaard, Kabanov), 01:48 1-1 Luis Blak Olsen (Riekkinen), 06:57 1-2 Kirill Kabanov (Bergholt, Donaghey) PP, 21:33 1-3 Pierre-Olivier Morin (Spelling, Brinkman), 28:32 1-4 Daniel Madsen (Brinkman), 33:24 2-4 Luis Blak Olsen (Riekkinen, Johansson), 35:07 3-4 Lasse Mortensen (Olsen, Johansson), 38:23 3-5 Julian Jakobsen (Ma. Højbjerg, Lefebvre), 53:44 3-6 Tobias Ladehoff (Kabanov), 58:51 3-7 Jeppe Jul Korsgaard (Neill)

Udvisninger: Eagles 4x2 min., Pirates 4x2 min.
Tilskuere: 1

Pirates kom hurtigt foran med 0-1 ved Ben Duffy i starten af 1. periode, mens Herlev hurtigt udlignede til 1-1. Efter små syv kom Pirates foran igen ved Kirill Kabanov, og derefter kom Herlev ikke tættere på at udligne kampens resultat.

Kort inde i 2. periode blev det til 1-3 ved Pierre-Olivier Morin, mens Daniel Madsen fik udnytte efter en solid arbejdsindsats i serien med scoringen til 1-4. Herlev blev lukket en smule ind i kampen igen efter et par hurtige scoringer ved Luis Blak Olsen og Lasse Mortensen.
Kort inden periodens udløb steppede kaptajnen op og sendte pucken i nettet til 3-5.

Herlev havde et par chancer for at reducere i powerplay, men defensiven lukkede godt ned, og mod slutningen kunne Tobias Ladehoff score til 3-6, inden Jeppe Jul Korsgaard lukkede kampen helt med scoringen til 3-7 i tomt mål.

Hvem der bliver modstander i semifinalen er ikke afgjort endnu. Det kommer an på, hvordan den sidste kvartfinale ender.
Hvis Frederikshavn går videre, så får vi SønderjyskE, men hvis Esbjerg vinder, så er dem, der bliver vores modstander. Hvis den serie bliver afgjort i fem eller seks kampe, så bliver første kamp, fredag 26. marts. Går den i syv, så bliver første kamp, tirsdag 30. marts.