Årets sidste kamp gav en sejr på 2-1 efter overtid mod Frederikshavn White Hawks. Pirates spillede en bedre kamp i aften end tilfældet var i går i Frederikshavn. Kirill Kabanov blev helten i overtid, hvor han skar ind og sendte pucken i nettet.

Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0)
Mål: 36:36 1-0 Victor Panelin-Borg (Jo. Jakobsen), 45:54 1-1 Nikolaj Krag Christensen (J. Jensen), 63:45 2-1 Kirill Kabanov (Ma. Højbjerg)

Udvisninger: Pirates 3x2 min., White Hawks 3x2 min.
Tilskuere: 0

Anden akt af nytårsbragene skulle spilles i Bentax Isarena for en tom hal, men spillerne er ved at vænne sig til dette, selvom det ikke bliver hverdag.
Pirates skulle have vasket nederlaget, tirsdag aften, på udebane mod netop Frederikshavn White Hawks. Til kampen var Lasse Bo Knudsen tilbage på holdkortet til at styrke defensiven, mens Pierre-Olivier Morin var kommet på skadeslisten. Der stod backen, Martin Lefebvre, samt forwards Mikkel Højbjerg og Daniel Madsen i forvejen.

Det var et Pirates hold, der kom ud til kampen med fart i skøjterne, og der var optræk til flere gode muligheder, men det lykkedes ikke helt at komme tæt på Seldrup i Frederikshavns mål. I løbet af 1. periode lykkedes det for Josh MacDonald at tage tre udvisninger, hvor Pirates måtte kæmpe i undertal.
Frederikshavn var dog kun farligt, når Pirates gav dem muligheden i powerplay. Her var Lucas Andersen tæt på at bringe Frederikshavn foran, men pucken hoppede forbi mål.
Pirates havde flest skud på mål, men Frederikshavn var gode til at stå mellem os og målet, så det var skud, som Seldrup let kunne se hele vejen.
0-0 efter 1. periode.

Pirates kom bedre ind til chancer i løbet af 2. periode, men begge hold virkede også til at være gået lidt ned i tempo, hvilket passede bedst til Frederikshavn. Pirates kom tæt under mål og var flere gange tæt på at slå en returpuck i nettet.
Pirates fik også flere powerplays i løbet af perioden, men der var ikke nogen struktur over det, og det var nemt for Frederikshavn at lukke ned for de muligheder, som det gav.
Det lykkedes for Pirates at komme foran med 1-0, da Victor Panelin-Borg tog pucken med rundt om målet, hvor han smed den ind foran. Han ramte Brock Beukebooms skøjte, og pucken røg over Seldrups gribehandske og ind i mål. Et rigtig kludemål, hvor marginalerne var på Pirates' side til at sende pucken ind bag Seldrup.

Pirates skulle ud at forsvare den smalle føring på 1-0, og det gjorde det også i store dele af perioden. Dog lykkedes det for Frederikshavn at udligne efter små seks minutter af perioden, da George Sørensen blev fanget på vej ud mod pucken, hvor Nikolaj Krag Christensen kunne holde Jonas Jakobsen væk og runde George Sørensen og sende pucken i nettet.
Resten af perioden kom Frederikshavn bedre med, og kom til flere gode muligheder, men George Sørensen tog revanche for kampen i aftes i Frederikshavn.
1-1 efter 3. periode, og der skulle overtid til at finde en vinder.

I overtiden var Sebastian Bergholt tæt at afgøre kampen tidligt, men han overplacerede skuddet, mens Jesper Jensen havde Frederikshavns bedste mulighed. Mod slutningen af overtiden var det Martin Højbjerg, der skøjtede ind i zonen og lå pucken til Kirill Kabanov, der trak ind i banen og sendte pucken i nettet til sejr på 2-1 i overtid.

Nu går spillerne på en lille nytårsferie, inden Pirates spiller igen mandag 4. januar kl. 19.00 på hjemmebane i Bentax Isarena, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg.


Interviews efter 2-1 sejr over Frederikshavn Nederlag i første lokalopgør