Her ser du forsiden i appen Metalligaen. For at købe billetter skal du trykke på billetten i bunden af skærmen.

Herefter kommer du ind på siden "Kampe. Her kan du vælge mellem de næste kampe. Vælg her den kamp du vil købe billetter til. I dette tilfælde vælger vi Aalborg Pirates vs. Rungsted Seier Capital.

Nu kommer du ind på siden for kampen Aalborg Pirates vs. Rungsted Seier Capital. Her kan du vælge hvor mange billetter du skal have, ved at trykke på "Vælg antal". Her vælger vi 2. Derefter skal du vælge billettype. Her vælger vi ståpladser.

Nu kan du se, at visse dele af Bentax Isarena bliver grønne. De grønne sektioner er de steder i arenaen, hvor der er frie pladser. Klik nu på den sektion, hvor du vil sidde. Her vælger vi sektionen D1.

 

Når du har trykket på den sektion du vil være i, har du mulighed for, også at vælge præcis de pladser du vil have. Som før er de grønne sæder ledige, de blå sæder er de sæder du har valgt indtil videre og de røde er optaget. Når du har valgt din sæder, trykker du på knappen "Tilføj til kurven".

Efter at have tilføjet dine billetter til kurven, skal du trykke på kurven i øverste højre hjørne, for at komme videre til din indkøbskurv.

Her kan du se de billetter du har valgt. Er det de rigtige billetter du har valgt, tryk så på knappen "Fortsæt til kassen" i bunden af skærmen.

Nu kommer du til siden "Levering". Her skal du udfylde dine personlige informationer. Har du en bruger i appen, vil disse informationer blive udfyldt automatisk. Tryk herefter på knappen "Fortsæt" i bunden af skærmen.

Her skal du så endeligt godkende dit køb. Når du er er klar til at gennemføre betalingen trykker du på knappen "Godkend ordre" i bunden af skærmen. Herefter vil du blive ført til en side, hvor du kan indtaste dine betalingsoplysninger og gennemføre købet.