Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Hockey uden alder - bestil din bog her

  HOCKEY UDEN ALDER

  Bogen der bør stå i reolen i ethvert ishockey hjem
   
  I vinteren 2017 fejrer ishockey i Aalborg to runde datoer - det er 50 år siden, at skøjtehallen i Samsøgade åbnede og det er 70 år siden, den første organiserede ishockeykamp blev spillet på frossent vand i Skovdalen.
  Det skal fejres med en bog, som kommer rundt om både foreningen, eliten, helte på isen, helte i kulissen og publikum på lægterne. Historien om ASF, AIC, AaB Ishockey, Aalborg FC, IK Aalborg, AIK og, selvfølgelig, Aalborg Pirates.
  Moderforeningen AaB udgiver bogen og Per Larsen, mangeårig sportsjournalist ved Aalborg Stiftstidende, sidder ved rorpinden.
   
  Bogen er udgivet i et meget begrænset oplag – der kommer kun 1000 stk., hvoraf mere end halvdelen allerede er reserveret. Man kan ikke finde bedre julegave til en hockeyfan eller en person der har interesse for lokal historie og lokal sport. Du kan reservere op til 3 stk. pr person og der gælder først-til-mølle princippet.
   
  For mange af jer er ishockeyen en vigtig og uundværlig del af hverdagen, hvor jeres liv er tæt knyttet sammen med hockeyen, med klubmiljøet og med den helt specielle stemning. Så få dit eksemplar for kun 150.- og få tilbageblik på byens og sportens historie – din historie.
   
  Forudbestilte bøger kan afhentes til kampen d. 10. december i Gigantium. Du skal oplyse dato for reservation ved afhentning. 

  Såfremt der ikke er udsolgt kan bogen købes til resterende kampe i december.


  RESERVER DIT EKSEMPLAR HER

   


   

  Fornavn:
  Efternavn:
  Telefonnr.:
  E-mail:
   
  Antal:


   


   

  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.