Næste Kamp:  24. aug 19 kl. 15:00
Aalborg Pirates mod Borås HC (Sverige)
Facebook
Sponsor extranet

Presseinformation

  Presseinformation

  Akkreditering:

  Alle medlemmer af Dansk Journalistforbund og/eller danske Sportsjournalister har direkte adgang til Aalborg Pirates' kampe mod forevisning af gyldigt pressekort fra én af de to organisationer.

  Har man ikke et gyldigt pressekort skal man senest klokken 12 på kampdagen sende en anmodning om akkreditering til: info@aalborgpirates.dk.

  Adgang til arenaen

  Pressens adgang til arenaen sker fra langsiden modsat speakerboksen.

  Hvis man kommer ind ad hovedindgangen, skal man dreje til venstre, hvor frivillige sidder klar. Efterfremvisning af pressekort får man udleveret et armbånd, som sikrer at man kan komme rundt i arenaen.

  Umiddelbart indenfor indgangen er der trappe til balkonen, hvorfra der er adgang til presseboksen/fotoafsatsen over speakerboksen.

  TV Fotografer

  I denne sæson har vi inddraget en del af balkonen til vores nye Sack It Lounge. Det betyder, at der er mindre plads til TV-Fotografer på den sædvanlige plads.
  Men vi vil selvfølgelig stadig gerne servicere alle. Derfor er det en god idé at give os et praj, inden i kommer i arenaen for at filme til tv.

  Parkering

  Aalborg Pirates kan ikke tilbyde specielle parkeringspladser for pressen. Vi henviser i stedet til de store parkeringsarealer omkring Gigantium.

  I specielle situationer vil vi dog kunne hjælpe med at anvise parkeringsmuligheder.

  Igen beder vi jer kontakte info@aalborgpirates.dk.

  Efter kampen

  Aalborg Pirates ønsker at servicere pressen bedst muligt.
  Derfor vil der hurtigst muligt efter kampen være mulighed for at snakke med spillere/trænere i området foran omklædningsrummet.

  Kontakt pressechefen

  Øvrige henvendelser f.eks. vedr. interviews, kontakt da pressechefen Per Larsen tlf: 93 84 42 48


   

  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.