Næste Kamp:  21. sep 18 kl. 19:30
Aalborg Pirates mod Herlev Eagles
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Nederlag mod Esbjerg Energy
  Mike Larsen - 06/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  Der var lagt op til fest og god musik, da der var oktoberfest med alt, hvad det medfølger i Gigantium. Til kampen var Pirates uden trekløveret bestående af Sebastian Brinkman, Lasse Bo Knudsen og Martin Lefevbre. Henry Hardarson var tilbage på holdet, men tilgengæld var Lasse Bo Knudsen ny på skadeslisten. Det betød, at Jeppe Holmberg kom ned at spille back i tredjekæden.

  Pirates kom under pres i starten af kampen qua et par udvisninger, men boxspillet kæmpede godt foran Galansky, der lavede et par gode redninger til at starte kampen på. I boxspillet var Højbjerg-tvillingerne farligst, da de sjøktede rundt næsten, som de ville. Dog uden at det kom til scoring.
  Julian Jakobsen var tæt på at score et af de heldigere mål, da han smed pucken ned mod Henriksen i målet, og pucken tog et skævt opspring og sprang lige forbi den ene stolpe.
  Publikum blev forkælet med et enkelt mål i første periode, da Olivier Hinse fik sendt pucken i målet. Det så ikke ud til, at der var plads, men det var der lige til en puck, og Pirates var foran.

  Energy fik udlignet, da de kom i powerplay i starten af anden periode. Esbjerg fik spillet pucken rundt, og til sidst endte den med at ramme Carson McMillan på hjelmen og trillede over stregen. Et af de heldigere mål, hvor pucken ikke hoppede Pirates' vej.
  Pirates fik muligheden i fem mod tre i ca. et minuts tid, og man fik også sat spillet godt op og pucken røg godt rundt mellem spillerne. Dog var den sidste aflevering eller skud ikke helt præcis, og muligheden løb stille og roligt ud i sandet.
  Energy kom foran i samme sekund, som Jeppe Jul Korsgaard kom ud fra straffeboksen. Philip Brugisser sendte pucken fra blueline mellem venner og fjerner og scorede til 1-2.

  Tredje periode var ikke meget bedre end de første to perioder i aften. Spillet hang slet ikke sammen, og der var ikke det store, der lykkedes for Pirates i kampen. Afleveringerne var meget upræcise, og spillet var ikke sammenhængende. Enkelte gange var der lidt lyspunkter, og det var primært Højbjerg-tvillingerne, der satte det spil op.
  Mod slutningen glippede kommunikationen totalt, da man ville satse uden Galansky i målet. En tværaflevering i egen zone blev opsnappet af Carson McMillan, der kunne sende pucken ind i det tomme mål.

  Aalborg Pirates spiller sin næste kamp på fredag kl. 19.30 i Gigantium, hvor Odense Bulldogs er modstanderne. 

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Esbjerg Energy 1-3 (1-0, 0-2, 0-1)

  17:42 1-0 Olivier Hinse (Clay Anderson, Nikolaj Carstensen)
  21:39 1-1 Carson McMillan (Alexis Loiseau, Felix Scheel) PP
  38:05 1-2 Philip Brugisser (Justin Crandall, Colin Vock)
  59:34 1-3 Carson McMillan EN

  Udvisninger:
  Pirates:
  8x2 min.
  Energy: 4x2 min.

  Tilskuere: 2317
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Esbjerg Energy

       
   
  Hos Royal Unibrew er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.