Næste Kamp:  21. sep 18 kl. 19:30
Aalborg Pirates mod Herlev Eagles
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Mestrene kommer på besøg
  Mike Larsen - 05/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften kommer de danske mestre, Esbjerg Energy, på besøg i Gigantium. Det bliver en svær kamp for Pirates, da Esbjerg altid kommer for at spille en god gang ishockey, og så har de en rutineret coach i Mark Pederson, der ved, hvordan man besejrer de fleste hold.

  Esbjerg har ikke haft den mest optimale sæson indtil videre, hvor de har tabt fem af de seneste seks kampe i Metal Ligaen. De startede ellers sæsonen med sejre i de første tre kampe, da de kom fra Champions Hockey League, hvor de havde fået et par hockeylektioner. Tidligere på ugen spillede Esbjerg på hjemmebane mod Mannheim, hvor de gav dem god kamp til stregen, men luften gik af ballonen i tredje periode, hvor Mannheim lukkede kampen endegyldigt.

  I Gentofte var Pirates uden Sebastian Brinkman, Martin Lefevbre og Henry Hardarson, mens Lasse Bo Knudsen måtte udgå i løbet af 2. periode, og han vendte ikke tilbage på holdet. I hans fravær gik Jeppe Holmberg ned og spillede back. Et par spillere, der har været ude i længere tid for Pirates. Endnu intet nyt om de er klar til kampen mod Esbjerg.

  Kampen i Gentofte endte med et nederlag på 2-1, hvor Pirates ikke var klar i kampens første skift, og det gav en scoring til Gentofte. Gentofte havde også nogle muligheder for at komme yderligere foran, men spillerne kæmpede godt i egen zone. Pirates' mål blev scoret af Kirill Kabanov, der dermed scorede sit første mål for Pirates denne sæson.

  Pirates TV var omkring Gigantium, hvor de har fanget Ronny Larsen til en kommentar omkring kampen.
   
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Esbjerg Energy

       
   
  Hos Royal Unibrew er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.