Næste Kamp:  21. sep 18 kl. 19:30
Aalborg Pirates mod Herlev Eagles
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Klassens nye dreng gæster Gigantium
  Mike Larsen - 28/09/17

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften kommer Metal Ligaens nye dreng, Hvidovre Ishockey Fighters, der kommer på besøg i Gigantium. De er ikke spået de store muligheder af ishockey eksperterne, og er tiltænkt en rolle som prygelknabe for de andre hold. Sådan er det dog ikke gået for dem indtil videre i denne sæson. Derfor skal man heller ikke tage let på kampen.

  Det har kun været mod Herning på hjemmebane, at de fik ørene i maskinen, hvor det endte med et nederlag på 0-5. Ellers er det blevet til smalle nederlag på ét mål, mens Hvidovre kæmpede sig tilbage, da de var på besøg i Odense. Odense førte med 2-0 langt inde i 3. periode, men Hvidovre vendte kampen for at tage sejren i overtid.

  Der skal være fuld fokus fra start, ellers kan Hvidovre blive en svær opgave. Det er uden tvivl noget som coach Reid vil ligge vægt på i sit oplæg til spillerne. Ingen kampe i denne sæson er lette, og kan vindes på en halv skøjte. Fokus på opgaven og ind foran og slås for puckene må være et par af ingredienserne til sejr i denne kamp.

  På holdet ved Hvidovre kan man opleve et par spillere, der tidligere har spillet i Aalborg. Sebastian Svendsen har fået en bærende rolle med mere ansvar på holdet i Hvidovre. Derudover har de også hentet Nicki Kisum i Gentofte, hvor han var med til at vinde sølvmedaljer sidste sæson. Kisum spillede i Aalborg forrige sæson, hvor han havde en af sine bedste sæsoner i karrieren. Begge spillere har også en fortid i Hvidovre, da det hed Copenhagen Hockey i 2011/12 sæsonen.

  Pirates TV var også omkring Gigantium for at få en kommentar fra assistenttræner, Ronny Larsen. Han mener også, at Hvidovre ikke skal tages for en let opgave, da det vil ramme dem tilbage hårdt.
   
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Hvidovre Ishockey Fighters

       
   
  Hos Aalborg Havn - Port of Aalborg er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.