Næste Kamp:  16. aug 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: SønderjyskE kommer til Gigantium
  Mike Larsen - 24/09/17

      Foto: BluelineMedia
  Søndag eftermiddag kommer SønnderjyskE på besøg i Gigantium. De kommer med et godt hold i denne sæson, hvor der er enkelte gengangere fra sidste sæson. SønderjyskE plejer normalt at have holde på de udenlandske spillere, men efter deres tidlige exit i kvartfinalen sidste sæson, så er det kun Derek Damon af markspillerne, der har fået forlænget sin kontrakt.

  Netop Derek Damon fik en karantæne efter sidste kamp i Gigantium, hvor han tacklede Oliver Anker Christensen meget voldsomt i den sønderjyske zone. Det kostede ham tre spilledages karantæne, og han har kun spillet to ligakampe i sæsonen, hvor han har lavet to mål, så det er en spiller, der giver en masse dybde til SønderjyskE.

  I fredags spiller Pirates kamp i Herlev, hvor det blev til en sejr og tre point på kontoen, da Pirates vandt med 5-2. 4 forskellige målscorere blev det til, og det vidner om den bredde, der er på holdet. Desværre måtte Lasse Bo Knudsen udgå af kampen; han kom tilbage kortvarigt, men var ikke helt frisk, så han spillede ikke kampen færdig. Han er tvivlsom til i dag, mens Olivier Hinse og Sebastian Brinkman er ude til kampen.

  SønderjyskE kommer med 5 mesterskaber over de seneste 9 sæsoner, så det er en klub, der har fået bygget nogle traditioner op over det seneste årti. På holdet i SønderjyskE er der også en Aalborgdreng, der har spillet i Aalborg; nemlig Magnus Leth Nielsen, der har spillet i lidt forskellige danske klubber. Derudover spiller den 18-årige Aalborgdreng, Johannes M. Røgilds, også i SønderjyskE. Det er hans nu fjerde år i Sønderjylland, og han er stille og roligt kommet ind og har fået en del spilletid på holdet.

  Vi spillede mod SønderjyskE i træningskampene, hvor SønderjyskE tog fra Aalborg med en sejr på hele 8-3. En kamp, hvor Pirates ikke spillede en god kamp, og SønderjyskE udnyttede de chancer, som de fik; men også en kamp, hvor der var mere fokus på dommerne og den linie, som de havde lagt til kampen. Nu er det blevet tid til revanche, og det er nu, det gælder kontra træningskampen.
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod SønderjyskE

       
   
   
  Hos Sønderup Landkøkken er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.